Planlanmıyor Premium hesap sistemi gelebilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 29
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

29

Üstün
Makaleler
23
Buna karşı olan çok var biliyorum ve farkındayım fakat özellikle yeni açılmış bir forum ve ilerletilecek bir video kanalı için üç beş kuruş ne varsa işe yarar diye düşünüyorum.

5-10 TL civarında bir fiyata premium hesap olsun fakat alacaklar ile almayacaklar arasında seviye yaratacak büyük farklar olmasın. GIF desteği (Tabii ileride, paylaşımlı sunucuda batırır.), imzaya renkli yazı ve belki daha fazla emoji desteği gelebilir. Forum kullanımını temelden değiştirecek ve gerçekten parası olana olmayana haksızlık yaratacak (Daha fazla üstte kalma vesaire.) karşıyım fakat 5-10 TL gibi cüzi bi miktara karşı böyle ufak tefek gönül almalık şeyler gelebilir. Ne sunucuyu yoracak ne laf yapılacak değişiklikler olsun fakat böyle birkaç minik şey olabilir.

Öyle ünvanmış, premium etiketiymiş falan gibi şeylere ben de karşıyım fakat dediğim gibi bir iki dandik gönül almalık şey karşılığında bence pekala olabilir.

Artı -33 Eksi
Para da gökten zembille yağıyor, karşılayabilecek misin Recep hocanın bir senelik VPS masrafını?
Hocam yanlış anlaşılmasın ama karşılayamayacak olsa bu işe girişmez, kendine başka bir şirkette iş bulurdu diye düşünüyorum. Demek ki kendisi karşılabiliyor. Youtube kanalı büyüyünce ve burası reklam alınca rahatlayacaktır.

Reklam ve Recep hocanın kendi TT sayfasından yapacağı tanıtım tabi gelir sağlayacaktır fakat şu an sunucumuz paylaşımlı sunucuda.

Ben şu an sadece ukalalığa karşıyım çünkü Recep hoca böyle bir duruma sıcak bakar mı, hoşuna gider mi, işine yarar mı, yararsa ne kadar yarar en ufak bir fikrimiz yok hiç birimizin.

Hem Zeki Müren görsün bizi hem de genel fikir alayım diye konu açtım millet hemen racona ve billur muhabbetine girdi.

Fena olmaz bence. GIF veya video atma gibi özellikler gelebilir premium üyelere.
Gif ve video ileride olur anca fakat evet belki de video da olabilir.

Fena olmaz bence. GIF veya video atma gibi özellikler gelebilir premium üyelere.
Aynen. Bir Techolay premium eksikti. Neden olmasın değil mi? Diğer platformlara para verdiğimiz yetmiyor gibi.

Valla kapitalist sistem öyle bir işlemiş ki zihnimize, bedava kullandığımız platforma bile üyelik sistemi ister hâle geldik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…