EmirEffect

Çalışkan
Merhaba, KKTC'de yaşıyorum ve Türkiye'de yıllardır Youtube Premium kullanıyordum. Bir süre öncesine kadar burada da sorun yoktu fakat son aboneliğim bittikten sonra otomatik yenilenmedi. Yenilemek istediğimde ise euro ile fiyatlandırma gösteriyor ve bu çok yüksek. Sanırım Youtube Kıbrıs'ın tamamını Güney Kıbrıs'la beraber olarak varsaydığı ve KKTC'yi tanımadığı için böyle bir fiyatlandırma var. Ben normalde Türkiye'de yaşıyorum, orada para kazanıyorum ve euroyla her ay ödeme yapamam. Türkiyede 80 TL ödediğim hizmet burada 10 euro, fiyat farkı çok fazla. VPN açmayı denedim, GoodByeDPI ile DNS değiştirmeyi denedim, ödeme yöntemleri ve diğer yerlerde konumumun Türkiye olarak seçili olduğundan emin oldum. Bilgisayardan, App Store'dan, tablet üzerinden Play Store'dan denedim fakat sadece euro olarak görüyorum. VPN açtığımda ise ülkenizi doğrulayamadık hatası alıyorum. Bunu satın alabilmemin bir yolu var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-12-23 105006.webp
    Ekran görüntüsü 2025-12-23 105006.webp
    59,5 KB · Görüntüleme: 77
  • Ekran görüntüsü 2025-12-23 110655.webp
    Ekran görüntüsü 2025-12-23 110655.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleyen: Moderatör:
Google Playstore özelinde Google Pay hesabınızı silip tekrardan Türkiye bölgesi seçip rastgele bir adres ile deneyebilirsiniz. Yerel fiyatlandırması olmayan oyunlarda USD ile alışveriş yapmak için bunu yapıyorum. Tersi de mümkün olabilir, deneyebilirsiniz.

Merhaba, KKTC'de yaşıyorum ve Türkiye'de yıllardır YouTube Premium kullanıyordum. Bir süre öncesine kadar burada da sorun yoktu fakat son aboneliğim bittikten sonra otomatik yenilenmedi. Yenilemek istediğimde ise euro ile fiyatlandırma gösteriyor ve bu çok yüksek. Sanırım YouTube Kıbrıs'ın tamamını güney Kıbrıs'la beraber olarak varsaydığı ve KKTC'yi tanımadığı için böyle bir fiyatlandırma var. Ben normalde Türkiye'de yaşıyorum, orada para kazanıyorum ve euroyla her ay ödeme yapamam. Türkiye'de 80 TL ödediğim hizmet burada 10 euro, fiyat farkı çok fazla. VPN açmayı denedim, GoodbyeDPI ile DNS değiştirmeyi denedim, ödeme yöntemleri ve diğer yerlerde konumumun Türkiye olarak seçili olduğundan emin oldum. Bilgisayardan, App Store'dan, tablet üzerinden Play Store'dan denedim fakat sadece euro olarak görüyorum. VPN açtığımda ise ülkenizi doğrulayamadık hatası alıyorum. Bunu satın alabilmemin bir yolu var mı?

Aynı sorunu yaşıyorum bende, şu ana kadar bir çözüm bulamadım.