Rauf Uzman Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 636 Çözümler 3 Beğeniler 309 10 Mayıs 2026 #1 YouTube Premium öğrenci planı yenileme yapamadım. Öğrenci planı satın al butonu seçeneği gözükmüyor. Ekran görüntüsünde yenile yazısına tıklayınca Premium sayfasına yönlendiriyor ama öğrenci planı sayfada yok. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2026
YouTube Premium öğrenci planı yenileme yapamadım. Öğrenci planı satın al butonu seçeneği gözükmüyor. Ekran görüntüsünde yenile yazısına tıklayınca Premium sayfasına yönlendiriyor ama öğrenci planı sayfada yok.
Que Yetkin Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 849 Makaleler 4 Çözümler 13 Beğeniler 511 Yer adana 10 Mayıs 2026 #2 İnternet üzerinden girip denediniz mi? Bazen buglanabiliyor.
KS KS Rauf Uzman Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 636 Çözümler 3 Beğeniler 309 10 Mayıs 2026 #3 Que dedi: İnternet üzerinden girip denediniz mi? Bazen buglanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Denedim, ne yazık ki değişen bir şey olmadı.
Que dedi: İnternet üzerinden girip denediniz mi? Bazen buglanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Denedim, ne yazık ki değişen bir şey olmadı.
the_saliks Gelişen Katılım 10 Mayıs 2026 Mesajlar 11 Beğeniler 19 10 Mayıs 2026 #4 Farklı bir tarayıcı ya da bilgisayar üzerinden deneme imkanınız var mı?
KS KS Rauf Uzman Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 636 Çözümler 3 Beğeniler 309 10 Mayıs 2026 #5 the_saliks dedi: Farklı bir tarayıcı ya da bilgisayar üzerinden deneme imkanınız var mı? Genişletmek için tıkla... Hem telefonda chrome, hem de laptopta chrome üzerinden denedim. Şimdi edge tarayıcısını da denedim.
the_saliks dedi: Farklı bir tarayıcı ya da bilgisayar üzerinden deneme imkanınız var mı? Genişletmek için tıkla... Hem telefonda chrome, hem de laptopta chrome üzerinden denedim. Şimdi edge tarayıcısını da denedim.
the_saliks Gelişen Katılım 10 Mayıs 2026 Mesajlar 11 Beğeniler 19 10 Mayıs 2026 #6 Rauf dedi: Hem telefonda Chrome, hem de laptopta Chrome üzerinden denedim. Şimdi Edge tarayıcısını da denedim. Genişletmek için tıkla... Varsa farklı bir mail üzerinden deneyin hocam. O da olmazsa mail atın destek ekibine.
Rauf dedi: Hem telefonda Chrome, hem de laptopta Chrome üzerinden denedim. Şimdi Edge tarayıcısını da denedim. Genişletmek için tıkla... Varsa farklı bir mail üzerinden deneyin hocam. O da olmazsa mail atın destek ekibine.