2 senedir YT Premium üyesiyim. İlk defa bu sabah uyarı karşıma çıktı. Sonraki her açışımda da gelmeye devam etti. Acaba bunun anlamı nedir?
Artık reklam mı göreceğiz? Sol üstte normalde Premium yazarken artık YT yazmaya başladı. Arayüz değişikliği mi yoksa YT Premium mu değişiyor?
Giriş yaptığınız hesaba dikkat edin. Siz bilmeden başka bir hesap açılmış veya sizin hesabınızdan çıkış yapılmış olabilir. Başıma gelmişti, sağ üstte yer olması lazım oraya basıp maili vs. kontrol edin. Bir ihtimalle üyelik bitmişte olabilir.
Giriş yaptığınız hesaba dikkat edin. Siz bilmeden başka bir hesap açılmış veya sizin hesabınızdan çıkış yapılmış olabilir. Başıma gelmişti, sağ üstte yer olması lazım oraya basıp maili vs. kontrol edin. Bir ihtimalle üyelik bitmişte olabilir.
Olabilir. “Avantajların bulunduğun konumda kullanılamayabilir.” diye uyarı yazıyor farkındaysan. Lokasyon bazlı bir durum söz konusu. VPN’den kaynaklanması muhtemel.
Olabilir. “Avantajların bulunduğun konumda kullanılamayabilir.” diye uyarı yazıyor farkındaysan. Lokasyon bazlı bir durum söz konusu. VPN’den kaynaklanması muhtemel.
Ülke değiştirdiğini anlayıp Premium avantajlarını vermiyor olabilir. Öyle olsa herkes ucuz olan ülkeyi VPN ile seçer, Premium alır ve kullanırdı. Premium avantajlarının sadece satın alındığı ülkede geçerli olması gerekir.
Bende de premium var bazen vpn ile genellikle normal şekilde uzun zamandır kullanıyorum bir sorun olmadı. Garip bir durum hesaba çıkış yapıp tekrardan giriş yapabilir misiniz?
Aynısı bana Tunus, İspanya ve Sırbistan'da oldu, sadece arka planda çalışmadı reklam görmedim.
Bosna ve Kıbrıs için bir sorun yaşamadım lokasyona göre farklılık gösteriyor.