ErenY

Başarılı
Eskiden HB Premium üyeliğimi iptal edeceğim zaman internet sitesi üzerinden iki üç tıkla halledebiliyordum. Şimdi ise iptal tuşuna bastığınızda ekrana uyarı çıkıyor, devam derseniz de müşteri hizmetleri sizi arıyor. Premium ile ne kadar tasarruf ettiğinizi anlatıyorlar. Yok BluTV kullandınız şu kadar cebinizde kaldı, yok kargo ücretlerinden şu kadar kar ettiniz vesaire. Bir de "Teşekkürler, yine de iptal etmek istiyorum." dediğim halde 2-3 kez lafımı tekrarlatıyorlar. Sal kardeşim işte her ay sana 30 lira vermenin bana bir getirisi olmadığından iptal etmek istiyorum beni niye geri arıyorsun?

Ben bu alışveriş sitelerinin premium / prime / plus vb. üyeliklerine saçma bakıyorum. BluTV izliyorsam ucuza kapatmak için alınır, prime de dizi için kullanıyorum ama onun dışında çok alışveriş yapmayanlar için gereksiz masraf. Bazen 2-3 aydan fazla bir şey almıyorum ama o orda para çekip duruyor beleşten. Zaten ücreti düşük tutma sebepleri de spor salonlarının mantığı ile aynı o üyelikleri alanların büyük çoğunluğu ayda yılda 1 alışveriş yapıyor hatta çoğu insan üyeliğini bile unutuyor sonra gelsin paracıklar :)