Kyosuke00

Becerikli
Belli bir ücret karşılığında her oyunun olduğu paylaşımlı hesap satıyorlar. Fiyatları çok ucuz geldi, her oyun var. 1 gün ücretsiz hakkımı kullandım ve Resident Evil Requiem oyununu oynadım. Sizce alınır mı? Fiyatlar bayağı ucuz geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani bilgisayarıma kim olduğunu bilmediğim birisinin kurduğu programı yükleyeceğim, o program ne olduğunu bilmediğim işler yapacak üstüne Steam uygulamam ile etkileşime girecek bunun üstüne para vereceğim öyle mi? Bence hiç gerek yok. 2 dakikada Fitgirl'den indirin daha iyi. O parayla da kebap yersiniz.

Yani bilgisayarıma kim olduğunu bilmediğim birisinin kurduğu programı yükleyeceğim, o program ne olduğunu bilmediğim işler yapacak üstüne Steam uygulamam ile etkileşime girecek bunun üstüne para vereceğim öyle mi? Bence hiç gerek yok. 2 dakikada FitGirl'den indirin daha iyi. O parayla da kebap yersiniz.

Steamtools'daki Çinli dolandırıcılar bile daha fazla güven verdi.

Belli bir ücret karşılığında her oyunun olduğu paylaşımlı hesap satıyorlar. Fiyatları çok ucuz geldi, her oyun var. 1 gün ücretsiz hakkımı kullandım ve Resident Evil requiem oyununu oynadım. Sizce alınır mı? Fiyatlar bayağı ucuz geldi.

O kadar uğraşmamışlar ki. D 6 aylıkk.

1772409641665.webp

Bunu indireceğime crack indiririm, virüstür bu diyenler çok zekiymiş. Her şeye virüs diyen cahillere alıştıkta, crack indiririm diyen cahillerin Denuvo'dan haberi yok sanırım. İnsanlar zaten Denuvo'lu oyunları oynamak için bu yöntemi denemek istiyor. Bu arada programı bilmiyorum ama söylediklerine göre Denuvo'lu oyunlarda da işe yarıyormuş, yani uygulama iyi gibi ama ben deneyemedim henüz. İleride buradan üyelik almayı düşünüyorum.
Güncelleme: Uygulamadan üyelik alsan bile yeni çıkan, bazı oyunları parayla alman gerekiyormuş. Mantıksızmış yani almak.

Son düzenleme:
Bunu indireceğime crack indiririm, virüstür bu diyenler çok zekiymiş. Her şeye virüs diyen cahillere alıştıkta, crack indiririm diyen cahillerin Denuvo'dan haberi yok sanırım. İnsanlar zaten Denuvo'lu oyunları oynamak için bu yöntemi denemek istiyor. Bu arada programı bilmiyorum ama söylediklerine göre Denuvo'lu oyunlarda da işe yarıyormuş, yani uygulama iyi gibi ama ben deneyemedim henüz. İleride buradan üyelik almayı düşünüyorum.
Denuvo için offline token olayı var, ufak bir araştırmayla güvenli kaynaklara ulaşırsınız.