YouTube Premium ve deneyimlerim

Black Plague

Uzman
Makaleler
11
Yer
Inside of Time
Selam arkadaşlar, size bugün YouTube Premium hakkındaki deneyimlerimi anlatacağım. Hızlıca başlıyorum.

Arkadaşlar öncelikle YouTube Premium almak yerine APK kullananlarımız illaki vardır. Bu APK kullananlar ya video indirmede sorun oluyor. Ya arka plan oynatmada sorun oluyor. Fakat illaki bir sorun çıkıyor. Ben kendim YouTube Premium'u denedim ve gerçekten de alınmaya değer bir abonelik.

peki neden YouTube Premium alınmalı?
Arkadaşlar bence YouTube Premium'u diğer APK YouTube'lardan ayıran en önemli şey resmi ve yasal haklar ile kullanılmasıdır. Mesela siz YouTube Premium kullanırken arka planda sizi 1 gün götürecek Shorts ve video paketi yüklüyor. Böylece internetiniz olmadığı zamanlar sorunsuz bir şekilde indirilen paketi kullanabiliyorsunuz. Aynı zamanda APK kullanmadığınız için vicdanınız bir nevi rahat oluyor. En önemli özelliği ise reklamsız ve ucuz olması.

Hemen bir görsel vereyim:

YouTube Premium'u YouTube ReVanced'den ayıran nedir?
Arkadaşlar iki tarafında kendine has özellikleri vardır. Mesela ReVanced sürümünde sponsor atlama varken bu özellik YouTube Premium'da yok. Ama YouTube Premium'da olan indirme özelliği de ReVanced sürümünde yok. İki tarafında kendine has özellikleri var fakat burada YouTube Premium almak daha avantajlı bir tercih olacaktır.

YouTube Premium vs YouTube ReVanced.

YouTube Premium'un avantajları
:
  • Arka planda oynatma.
  • Video indirme.
  • Akıllı indirme (oto arşiv)
  • Reklamsız deneyim.
  • YouTube Music premium.
  • Rahat vicdan.
  • Ucuz abonelik.
YouTube ReVanced'in avantajları:
  • Arka planda oynatma.
  • Reklamsız deneyim.
  • Sponsor atlama.
  • Video dakikası kopyalama.
  • rahat olmayan vicdan​
  • beleş erişim​
Arkadaşlar bence YouTube Premium günümüzde abone olunması gereken bir platform. Hem ucuz hem de güvenilir.

Kendi deneyimim:
Arkadaşlar yani kullanım olarak ReVanced sürümünden pek farklı hissetmiyor. Fakat akıllı indirme özelliği çok kullanışlı olduğu için abone olmaya devam edeceğim. Sizin de görüşlerinizi beklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
YTDLS'i Vanced'e bağlarsan video indirebilirsin. Arka planda oynatma ise MicroG uygulamasına batarya izni verirsen düzgün çalışır. 10 dakikalık videoda 10 tane reklam gösteren YouTube'ye asla para vermem. Sponsor atlama gibi bir nimet premiumda bile yok yazmışsınız zaten.

Bende vermedin zaten 2 aylık deneme başlattım.

Farklı farklı programlarla uğraşmak yerine parası neyse haracımı verip (3 kuruş bir şey zaten) rahat takılıyorum. Youtube Music olmasa belki şikayet ederdim ama ana müzik oynatıcım da o fiyata dahil olduğu için ağzına emzik verilip susturulan çocuk gibi kabullendim.

Verilerinizi, tüm geçmişinizi, belki çoğunuz için tüm üyelik, banka, bilgisayar ve telefon hesabınızın bağlı olduğu mail adresiyle açılmış olan YouTube üyeliklerinizi üçüncü parti ne idüğü belirsiz kişilere vermek aptallıktır.

YouTube bir çoğumuz için hayatımızda en çok kullandığımız platform. Kullanım oranına bakarsak Premium asla alınmayacak bir parada değil.

Evet, YouTube’un premium pazarlamak için uyguladığı agresif reklam politikasını kimse sevmiyor ama ortada fiyat/performans bir premium abonelik söz konusu üstelik de kendinizi ve cihazınızı riske atmadan. Premiumu destekliyorum.

Hocam sizinle 1 defa daha açık kaynak yüzünden tartışmıştık. Bu program tamamen açık kaynak. Verin normalde nereye gidiyorsa hala oraya gidiyor.

Hocam sizinle 1 defa daha açık kaynak yüzünden tartışmıştık. Bu program tamamen açık kaynak. Verin normalde nereye gidiyorsa hala oraya gidiyor.
Açık kaynaksa açık kaynak. Sanki sen yazdın programı. İstediği kadar açık kaynak olsun kullanıcıların %99.9999999999999’u indirip olduğu haliyle kullanıyor sen de dahil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…