YouTube Premium ve deneyimlerim

Türkiye'ye uygulanan fiyatlandırmadan dolayı fiyatı günde 3TL gibi bir paraya geliyor. Şu zamanda da 3TL'ye su bile vermezler. Bedava fiyata alıyorum üstüne tüm verilerimi saçma sapan ne idiği belirsiz uygulamalara verilerimi hibe etmiyorum.

Premiumda da sponsor atlama gibi bir olay bulunuyor zaten, fark etmemişsiniz sanırım. Sık atlanan yerleri atlamayı denerseniz otomatikman sık atlanan yeri yani reklamlı kısmı atlamanıza yarayan bir tuş görüyorsunuz.

Şimdi her ne kadar öyle bir özellik bulunsada sponsorblock daha iyi çalışıyor. Bu yalanlanamayan bir gerçektir.

Açık kaynaksa açık kaynak. Sanki sen yazdın programı. İstediği kadar açık kaynak olsun kullanıcıların %99.9999999999999’u indirip olduğu haliyle kullanıyor sen de dahil.
Evet açık kaynak her zaman güvenilir olmayabilir. Fakat bu programın GitHub üzerinde 100 bin yıldızı var. Dile kolay bak 100 bin yıldız. Kötü bir şey olsa kodlara bakan binlerce kişi var.

Bu kişiler geçimlerini tamamen bağışlardan sağlıyor. Veri falan satmıyorlar. Bağış aldıkları siteye girip bakabilirsin. Adamların senin verini satmasına gerek yok.

Şimdi her ne kadar öyle bir özellik bulunsa da sponsorblock daha iyi çalışıyor. Bu yalanlanamayan bir gerçektir.

Gibi diye belirttim özellikle ama 3. parti uygulamalarla uğraşmak istemezseniz de böyle bir özellik mevcut yani. Yoksa ben de daha iyi çalıştığının farkındayım.

Sanırım Premium kullanmayan bir benim.

PC'de reklam engelleyicisi kullanıyorum. Birde Spotify'ım var. Telefonda da cinnet geçiriyorum video izlerken reklamlardan dolayı ama almaya niyetim yok ya. Isınamadım bir türlü YouTube'a para ödeme olayına. YT Music'inde arayüzünü daha iyi tasarlayacağımı düşünüyorum.

Devam.

Aslında bende PC'de AdGuard ile kullanıyordum şimdilik gerek kalmadı. Android'de ise Firefox+AdGuard rezalet yavaş.

Konuyu hortlatiyorum ama YouTube premiumda Shorts engelleme özelliği mevcut mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…