Detaylar
Kim cevapladı?Parmak ucunu şu "ben Çin malıyım" diye bağıran etikette gezdir biraz. O etiket altında bir vida olabilir.
Etiketleri altında.
Daffy Duck
Üstün
Sanırım yok.Parmak ucunu şu "ben Çin malıyım" diye bağıran etikette gezdir biraz. O etiket altında bir vida olabilir.
Smmmhunter
Üstün
Skatezlerin yapışkanı gitmez hemen. Çıkardıktan sonra geri yapışır. Zaten mouse'un ağırlığıyla eskisi gibi olur.Merhabalar arkadaşlar. Preo MG15 model farem var. İçini açmam gerek çünkü tekerlek kabloya sürttüğü için ağır dönüyor. Fakat içini açmak için de sanırım skatezleri sökmem gerekiyor. Bunları söktükten sonra tekrar yerine nasıl koyabilirim?
Daffy Duck
Üstün
Peki internette bu mousea uygun skatez bulabilir miyim?Skatezlerin yapışkanı gitmez hemen. Çıkardıktan sonra geri yapışır. Zaten mouse'un ağırlığıyla eskisi gibi olur.
Smmmhunter
Üstün
Sanmıyorum ama böyle çin malı mouseların üzerine farklı marka yapıştırıp, aynı mouse'u 20 marka sattığından dolayı Aliexpress'te filan bulabilirsiniz. Ama mouse skatezi bile haketmiyor şahsen.Peki internette bu mousea uygun skatez bulabilir miyim?
Daffy Duck
Üstün
Teşekkürler hocam yardımınız için şimdi farenin içini açtım kabloyu düzelttim ve tekrar taktım. Skalezleri de yapıştırdım şu an tam oturmasını bekliyorum.Skatezlerin yapışkanı gitmez hemen. Çıkardıktan sonra geri yapışır. Zaten mouse'un ağırlığıyla eskisi gibi olur.