6447

Başarılı
İyi günler, bu klavyeyi 2 hafta önce mekanik olduğu ve güncel klavye fiyatlarına göre bir tık ucuz olduğu için aldım, üst düzey bir performans beklentim yok ama bir sorum var: Bu klavye beni ne kadar idare edebilir?

Mavi switch mekanik.

İyi günler, bu klavyeyi 2 hafta önce mekanik olduğu ve güncel klavye fiyatlarına göre bir tık ucuz olduğu için aldım, üst düzey bir performans beklentim yok ama bir sorum var: Bu klavye beni ne kadar idare edebilir?

Mavi switch mekanik.
Eger 1400TL'ye aldiysaniz yazik olmus. 1400'e o klavyeyi cope atacak klavye dolu piyasa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam gene pahali. Ama artik al misiniz yapacak bir şey yok. O klavyenin hakettigi deger 500TL falan. Idare konusuna gelecek olursak idare eder sizi bir sorun cikarmazsa kendi kendine.

Fiyat konusunda haklı olabilirsin, dediğim gibi çok bir beklentim yok, düz klavyeden en azından daha iyi olduğunu düşünüyorum kendimce, 700 1000₺ bandında da klavyeler vardı ama mekanik değildi. En azından birkaç yıl idare etse yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat konusunda haklı olabilirsin, dediğim gibi çok bir beklentim yok, düz klavyeden en azından daha iyi olduğunu düşünüyorum kendimce, 700 1000₺ bandında da klavyeler vardı ama mekanik değildi. En azından birkaç yıl idare etse yeter.

Hocam inanin bana var o fiyata. Ancak caniniz sağ olsun. Birkaç yil idare eder sizi :).