GTR

Uzman
Yer
Manisa
Merhaba. Aşağıya Kablonet'in verdiği ama kapalı kutusunda duran bir ONT resmini bıraktım. Fakat bana router'lara uyumlu değil gibi geldi. Sizce ne yapmalıyım?

IMG_20250911_115902.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Koaksiyel çıkışlı bir cihaz. Ethernet/WAN girişli router ile kullanılamaz. Muhtemelen KabloTV için bir ekipman. Elinizde hangi router var?

Bir engel olacağını düşünmüyorum. Yazılımsal bir engel yoksa neden olmasın. Kablonet politikalarına pek hakim değilim.

Şu anki modemde paket kaybı var. 5 saniye falan veri alırken internet neredeyse komple gidiyor.192.168.1.1 bile girilmiyor o an. Bridge mod yaparsam bu sorun yeni modemde de olur mu hocam?

Şu anki modemde paket kaybı var. 5 saniye falan veri alırken internet neredeyse komple gidiyor.192.168.1.1 bile girilmiyor o an. Bridge mod yaparsam bu sorun yeni modemde de olur mu hocam?
Eğer sorun WiFi performansı veya kablolu bağlantıysa kabloda bir sorun değilse evet köprü modunda sorun devam eder. Eğer router sağlayıcı tarafından verildiyse destek talebi oluşturun. Fiber değerlerini ölçsünler ve mümkünse modemi değiştirsinler. Ana problemi çözmedikçe sıkıntı devam eder.