Detaylar
Kim cevapladı?Koaksiyel çıkışlı bir cihaz. Ethernet/WAN girişli router ile kullanılamaz. Muhtemelen KabloTV için bir ekipman. Elinizde hangi router var?
ZTE F6600 var. Xiaomi AX3200 geçeceğim.
- Makaleler
- 8
Şu an bir ONT kullanıyorsunuz değil mi?
Hayır kullanmıyorum fiber kablo direkt ZTE F6600'a bağlı.
- Makaleler
- 8
Deliği küçücük yaptıkları için görememişim pardon. Xiaomi router bir ONT'ye ihtiyaç duyuyor evet, bu elinizdeki cihazla kullanamazsınız maalesef.Hayır kullanmıyorum fiber kablo direkt ZTE F6600'a bağlı.
Deliği küçücük yaptıkları için görememişim pardon. Xiaomi router bir ONT'ye ihtiyaç duyuyor evet, bu elinizdeki cihazla kullanamazsınız maalesef.
Bridge mod olmaz mı hocam?
- Makaleler
- 8
Bir engel olacağını düşünmüyorum. Yazılımsal bir engel yoksa neden olmasın. Kablonet politikalarına pek hakim değilim.
Bir engel olacağını düşünmüyorum. Yazılımsal bir engel yoksa neden olmasın. Kablonet politikalarına pek hakim değilim.
Şu anki modemde paket kaybı var. 5 saniye falan veri alırken internet neredeyse komple gidiyor.192.168.1.1 bile girilmiyor o an. Bridge mod yaparsam bu sorun yeni modemde de olur mu hocam?
- Makaleler
- 8
Eğer sorun WiFi performansı veya kablolu bağlantıysa kabloda bir sorun değilse evet köprü modunda sorun devam eder. Eğer router sağlayıcı tarafından verildiyse destek talebi oluşturun. Fiber değerlerini ölçsünler ve mümkünse modemi değiştirsinler. Ana problemi çözmedikçe sıkıntı devam eder.Şu anki modemde paket kaybı var. 5 saniye falan veri alırken internet neredeyse komple gidiyor.192.168.1.1 bile girilmiyor o an. Bridge mod yaparsam bu sorun yeni modemde de olur mu hocam?
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-