Makaleler
1
Invincible 4. sezonunu izlemek için Prime aboneliği aldım, platformdan önerdiğiniz içerik var mı?
Korsandan baktım, platformdan baktım 4. sezon 2 bölümde sanki ses kaymış gibi geldi, anlamlandıramadım.

The Boys ve Secret Level izledim.

Reacher. Birinci sezon güzel, ikinci sezon orta altı. Üçüncü sezonu izlemedim gidişata bakılırsa muhtemelen kötüdür. Ayrıca korsan kullanmanızı tavsiye ederim, muhtemelen bir yerlerden bir şeyler kesilmiş biçilmiştir. Malum, ülkede çoğu şey sansürlü.

Invincible 4. sezonunu izlemek için Prime aboneliği aldım, platformdan önerdiğiniz içerik var mı?
Korsandan baktım, platformdan baktım 4. sezon 2 bölümde sanki ses kaymış gibi geldi, anlamlandıramadım.

The boys ve secret level izledim.

Reacher'a bakın hocam. Ben 3. sezonu da beğenmiştim. 2 kez bitirdim diziyi.

@Peter, @47rapflex, @Vadbav, Reacher dizisinin ilk sezonunu izlemiştim ama devamını izlememeye karar verdim, ana karakterin Blue Mountain State dizisindeki oyunculuğunu dâhâ çok tutmuştum.

Supernatural izlenir mi? Sosyal medyada birçok kez kesitlerine denk gelmiştim.

Ayrıca korsan kullanmanızı tavsiye ederim, muhtemelen bir yerlerden bir şeyler kesilmiş biçilmiştir. Malum, ülkede çoğu şey sansürlü.
Doğru, siz bahsedince bazı dijital içeriklerin sansürlendiğini anımsadım. 😂

Korsan kullanımına karşı değilim, İnvincible için abonelik alayım dedim, 3 ay boyunca aylık abonelik 35 TL, ciklet yok bu paraya. 🤣

Son düzenleme:
@Peter, @47rapflex, @Vadbav, Reacher dizisinin ilk sezonunu izlemiştim ama devamını izlememeye karar verdim, ana karakterin Blue Mountain State dizisindeki oyunculuğunu dâhâ çok tutmuştum.

Doğru, siz bahsedince bazı dijital içeriklerin sansürlendiğini anımsadım. 😂

Korsan kullanımına karşı değilim, İnvincible için abonelik alayım dedim, 3 ay boyunca aylık abonelik 35 TL, ciklet yok bu paraya. 🤣
Zamanında ne izlerdim supernaturali. Güzel diziydi bir yerden sonra salmıştım ama merak ediyorum final nasıl yaptılar. O tarzı seviyorsan şans verebilirsin bence.

Prime da izlediklerim ve şiddetle önerdiklerim secret level, fringe, supernatural, the boys, gen V, Lost, brooklyn nine-nine, Fallout, young Sherlock, karnaval sokağı, good omens, the night Manager, homeland, el cid efsanesi, dororo, karakuri circus, ninja yakuzaya karşı ve bones aklıma gelenler bunlar hepsini izledim benim için sıkıcı olmayan yapımlar.

Yakın zamanda 8. sezona kadar izledim, güzel dizi. Beşinci sezon dizinin olması gereken finali ancak suyunu çıkarmak için devam ettirmişler. Eğer beşi bitirdikten sonra altıncı sezonda olan şeyleri beğenir ve bunu 10 sezon daha izlemek isterseniz muhtemelen zevk alırsınız. Ancak beğenmezseniz dizi tamamen o şekilde devam ediyor. Beşten sonra bir şans verin ama zorlamaya çalışmayın. Ben zorladım ağzımda bıraktığı tat buruk oldu.

[TITLE CARD]
ınvincible
İzlemişsin gerçi zaten. Supernatural'i yapıştır. Ben pandemidr korsan bitirmiştim.