R Raz0r Uzman Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 85 Beğeniler 17 9 Aralık 2025 #1 Kablolu-kablosuz, DS4 Windows Açık/kapalı denedim ama kol çalışmadı. Nasıl çözerim?
5 5124 Ziyaretçi 9 Aralık 2025 #2 DS4Windows - Tool to Use PS4/PS5 Controller on Windows PC DS4Windows is a gamepad input mapper and virtual emulator designed to connect, use and customize your PS4/PS5 Controller on Windows 10/11 PC. ds4-windows.com Şu driver kurulu değilse kurup deneyebilir misin? Kurma esnasında ekrana gelen driverların kurulumuna izin verin. Artı 0 Eksi
DS4Windows - Tool to Use PS4/PS5 Controller on Windows PC DS4Windows is a gamepad input mapper and virtual emulator designed to connect, use and customize your PS4/PS5 Controller on Windows 10/11 PC. ds4-windows.com Şu driver kurulu değilse kurup deneyebilir misin? Kurma esnasında ekrana gelen driverların kurulumuna izin verin.
KS KS R Raz0r Uzman Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 85 Beğeniler 17 10 Aralık 2025 #3 Silinen üye dedi: DS4Windows - Tool to Use PS4/PS5 Controller on Windows PC DS4Windows is a gamepad input mapper and virtual emulator designed to connect, use and customize your PS4/PS5 Controller on Windows 10/11 PC. ds4-windows.com Şu driver kurulu değilse kurup deneyebilir misin? Kurma esnasında ekrana gelen driverların kurulumuna izin verin. Genişletmek için tıkla... Hocam yazdım zaten DS4 Windows kapalı açık denedim diye. Kurarken vigem ve hid bir de driverlarinida kurdum. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: DS4Windows - Tool to Use PS4/PS5 Controller on Windows PC DS4Windows is a gamepad input mapper and virtual emulator designed to connect, use and customize your PS4/PS5 Controller on Windows 10/11 PC. ds4-windows.com Şu driver kurulu değilse kurup deneyebilir misin? Kurma esnasında ekrana gelen driverların kurulumuna izin verin. Genişletmek için tıkla... Hocam yazdım zaten DS4 Windows kapalı açık denedim diye. Kurarken vigem ve hid bir de driverlarinida kurdum.