Öncelikle bu konuda yardımcı olduğu için @Recep Baltaş 'a teşekkürlerimi iletiyorum.
Merhaba sorun her Paradox oyunu oynayanın karşısına gelebilecek olan ''Paradox Launcher V2 Kurulumu'' dosyasının hata vermesi sonucu oyunun başlatılmaması.
Önceki konuya bakarak launcherin nasıl işlevsel bir şekilde kurulabileceğini öğrenebilirsiniz. Öncesinde Paradox'un kendi sitesinden istemciyi indirmeniz gerekmektedir.
www.paradoxinteractive.com
techolay.net
İstemciyi başarılı bir şekilde kurduktan sonra istemci içerisinde ''Hiçbir oyununuz bulunmamaktadır.'' ibaresi yer alacaktır. Bunu çözmek adına bilgisayarınızı yeniden başlatmalı ve oyunu Steam veya satın aldığınız platform üzerinden tekrardan başlatmanız gerekmekte.
Başlatma sonrasında açılan istemci üzerinde istediğiniz oyunu göreceksiniz.
Not: Sadece Prison Architect özelinde değil Cities Skylines üzerinde de aynı sorunun çözümü bu şekilde oluyor.
Benim gibi Paradox oyunlarında bu sorunu yaşayan kullanıcılara umarım yardımcı olur.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Merhaba sorun her Paradox oyunu oynayanın karşısına gelebilecek olan ''Paradox Launcher V2 Kurulumu'' dosyasının hata vermesi sonucu oyunun başlatılmaması.
Önceki konuya bakarak launcherin nasıl işlevsel bir şekilde kurulabileceğini öğrenebilirsiniz. Öncesinde Paradox'un kendi sitesinden istemciyi indirmeniz gerekmektedir.
PDX Launcher - Paradox Interactive
Paradox Interactive is a world leading PC games publisher known for games such as Cities: Skylines, Europa Universalis and Crusader Kings.
Çözüldü: Paradox Launcher V2 kurulamıyor
Merhaba, Prison Architect kurmak istiyorum ancak biliyorsunuz ki Paradox Launcher kuruyor. Birçok denememe rağmen sürekli bir hata ile karşılaşıyor ama hata ne onu da söylemiyor. Oyunu direkt dosyalarından açtığım zamanda siyah ekran oluşuyor, oyun açılıyor ancak direkt kapanıyor. Bu Paradox...
İstemciyi başarılı bir şekilde kurduktan sonra istemci içerisinde ''Hiçbir oyununuz bulunmamaktadır.'' ibaresi yer alacaktır. Bunu çözmek adına bilgisayarınızı yeniden başlatmalı ve oyunu Steam veya satın aldığınız platform üzerinden tekrardan başlatmanız gerekmekte.
Başlatma sonrasında açılan istemci üzerinde istediğiniz oyunu göreceksiniz.
Not: Sadece Prison Architect özelinde değil Cities Skylines üzerinde de aynı sorunun çözümü bu şekilde oluyor.
Benim gibi Paradox oyunlarında bu sorunu yaşayan kullanıcılara umarım yardımcı olur.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.