@Ethem Efe, olan eylem değil, o eylemin işlenişi rezalet olduğu için insanlar daha çok duygu yüklenip ona göre hareket ediyor.

Ölüm var, ölüm var.
Kadının babasını dümdüz öldürüyor, tehdit etmek, bacağından vurmak, düşünmüyor bile, onu geçtim herif TÜM hastaneyi öldürüyor. 2. Oyun tamamen intikam ile ilgili bir oyun, gidip abbynin Joel'u bulduğunda, onun hayatını kurtarması önemli mi sence? Nasıl bir işleniş olmasını bekliyordunuz tam olarak? Merak ediyorum gerçekten.

Son düzenleme:
@Ethem Efe,
joel'un yaptıklarına veya ölümüne laf etmiyorum, sadece bu ölümün işlenişinden nefret ediyorum. Oyunun nedense Joel ölene kadar olan kısımdaki Ellie'nin -ve çevresindekilerin- hareketleri cıvık geliyor. Adm orada can çekişirken Ellie anca ot tüttürüp bir tane ermeni ile sevişiyor mesela, bu işlenişten nefret ediyorum. Ve bu işlenişin sorumlusu da neil druckmann olduğu için tüm nefretim ona, ben Part 2'ye bayılırım.

Ama dediğim gibi; o kısıma kadar zaten karakterler cıvık ve Ellie lezbiyenliği woke ile göze sokuluyorken insanlar buralardan gelen sinirleri Joel'un ölümü ile bağlayıp duygu patlaması yaşıyorlar. Tüm olumsuz düşünceler Abby'e patlıyor.