Detaylar
Kim cevapladı?Barış veya Rutin Olmayan Problemler olabilir.Başlıkta dediğim gibi, bu konu için en zor kaynak nedir?
Andrea Kimi Antonelli
Uzman
Başlıkta dediğim gibi, bu konu için en zor kaynak nedir?
Hangi sınav için soruyorsunuz.
seeraddar
Yetkin
TYT.
Benkogambit
Başarılı
Karekök yayınları zoru bankası. Barış balonuna da para vermeyin. Sadece bir tane fasikülünü kullandım ona da pişmanım.
Karekökün rutin olmayan problemler kitabı çok güzel.
Barış yayınlarının Türkçesi bozuk olduğu için sorularının anlaşılması güç oluyor, millet bu yüzden barışı zor sanıyor
. Sadece ilk 10 soru denemelerine bile baksanız soruların olayı karışık denklemlere koşullara ulaşıyorsunuz ve o koşulları sağlayan sadece 1 sayı oluyor onu bulmanız gerekiyor. Millet de buna zor diyor. ÖSYM'nin 2026 YKS'de sorduğu orta-orta üst denebilecek deneme yanılma sorularında bile bir püf nokta bulmanızı istiyor ve oradan hemen deneme yanılmalarla sonuca ulaşabiliyorsunuz. Kısaca Barış almayın, Orijinal yayınları ve apotemi gayet güzeldir. Matematikte orijinal çözmeden sınava girmeyin.
Barış balon mu PUAHHAAHAHHAAHHAHAHA. Evi inlettim.Karekök yayınları zoru bankası. Barış balonuna da para vermeyin. Sadece bir tane fasikülünü kullandım ona da pişmanım.
Benkogambit
Başarılı
Ergen tabirlerinizi ve tepkilerinizi kendinize saklayın, Barış'ın sunduğu sorular ve mantıklar ne bu YKS'de çıktı ne de geçen sınavlarda. Fanboyluk yapmaya gerek yok. 345 ve orijinal ile rahat bir şekilde derece yapılır.Barış balon mu PUAHHAAHAHHAAHHAHAHA. Evi inlettim.
3-5 dediğiniz yayının hocası pedofili ve sahibi AKP'li. Barış'ın soru yorum kalitesi 2024 gibi sınavda ne kadar kendini zaten yeteri kadar kanıtladı. Tanrı bilir siz Apotemi için yeni falan da diyorsunuzdur.Ergen tabirlerinizi ve tepkilerinizi kendinize saklayın, Barış'ın sunduğu sorular ve mantıklar ne bu YKS'de çıktı ne de geçen sınavlarda. Fanboyluk yapmaya gerek yok. 345 ve orijinal ile rahat bir şekilde derece yapılır.