Sayısal?/Sözel?/Eşit Ağırlık?
Öncelikle sizi sizden iyi kimse tanıyamaz, söylenen ve genelde bir çok insanda çalışan başarı getiren yöntemler sizi başarıya götürmeyebilir. Geçen seneden de zaten temeliniz var ise şu an emin olun hocalar ve rehberlikçiler sizin sınav, sınav psikolojisi çalışma stratejisilerini sizden daha aşağıda biliyorlar. Sadece sizin içinde bulunduğunuz durumun stresinden ötürü hata yaptığınızda objektif bir şekilde dışardan rahat perspektiften yorumlama yapabiliyorlar.
Bence planınız mantıklı.
SAY veya EA'cı iseniz: Benim görüşüm geçen seneden temeliniz var ise TYT problemler konusu formül veya öğrenmeden ziyade hız arttırma ve soru tipi ezberleme alanı. Bu nedenle problemler konusuna gelince TYT konularını bitirip AYT başlayıp her gün 20+ problem çözme bana daha mantıklı gelen bir yaklaşım. AYT kendi içerisinde polinom, analitik ve LTİ barındırdığı için TYT fonksiyonlar konusu su gibi geçer.
Ben mezuna kalmadım ama mezuna kalsaydım AYT ve geometri ağırlıklı bir çalışma programı yapacağıma eminim. Erken bir şekilde TYT konularını bitirip TYT-AYT denemelere başlamaya çalışırdım. Sosyal ve Fen kısmında ezber yapmam gereken şeyleri not alıp günlük ezberimi yapardım.
Not: Bu dediklerim tamamen benim şahsi fikrim, ben YKS'de ilk girdiğim sene say 19k sıralama yaptım. Fikirlerim yanlış olabilir.