Arkadaşlar TYT matematiğe hafiften girmek için problem çalışayım diyorum, TYT matematiğin büyük kısmı problem zaten. En temel kaynak olarak problemin ilacını önerdiler, sizce çözülür mü? Yani 10. sinifta problem çalışmama gerek var mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Günde 1 test çöz geç. 12de içinden geçmek zorunda kalacaksın zaten.Arkadaşlar TYT matematiğe hafiften girmek için problem çalışayım diyorum, TYT matematiğin büyük kısmı problem zaten. En temel kaynak olarak problemin ilacını önerdiler, sizce çözülür mü? Yani 10. sinifta problem çalışmama gerek var mi?
Koneko Toujou
Üstün
Arkadaşlar TYT matematiğe hafiften girmek için problem çalışayım diyorum, TYT matematiğin büyük kısmı problem zaten. En temel kaynak olarak problemin ilacını önerdiler, sizce çözülür mü? Yani 10. sinifta problem çalışmama gerek var mi?
Çöz bitir 12 de Bilgi Sarmal tarzı orta seviye bir kaynaktan başlarsın daha iyi olur. Ben hala onun ceremesini çekiyorum.
Peki bu sene problemler adına kac kaynak çözmeliyim sizce? 2 kaynaktan halletsem zaten seneye tyt kitabı çözerken karşılaşacağim için unutmamış da olurum diye düşündüm doğru mu sizce?Temelden zora doğru götüren basit bir kitap, temelden almanız daha iyi olur. Daha vaktiniz de var.