2242

Üstün
70 cm. 150 TL'ye aldım. Normal bir ney olduğunu düşünüyorum. Örnek olarak ekran görüntüsü koydum. Standart olduğunu düşünüyorum. Hangi ney olursa olsun. İstediğim şarkıyı çalabilir miyim? Hevesim var. Ama bir neye o kadar para veremem.

1747491492184.webp

1747491588908.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
70 cm. 150 TL'ye aldım. Normal bir ney olduğunu düşünüyorum. Örnek olarak ekran görüntüsü koydum. Standart olduğunu düşünüyorum. Hangi ney olursa olsun. İstediğim şarkıyı çalabilir miyim? Hevesim var. Ama bir neye o kadar para veremem.

Eki Görüntüle 148749

Eki Görüntüle 148750
  • Evet, 70 cm uzunluğundaki ve 150 TL'ye aldığınız ney ile şarkılar çalabilirsiniz.
  • Neyin kaliteli sesi ve rahat çalınabilirliği, pratiğinize ve yeteneğinize bağlıdır.
  • Kısa sürede ilerlemek için şu adımları izleyebilirsiniz:
1. Temel Teknikleri Öğrenin: Öncelikle, neyin nasıl tutulduğunu ve üfleme tekniklerini öğrenin.
2. Doğru Nota Bilgisi: Çalmak istediğiniz şarkının notalarını bulun. Başlangıç seviyesindekilerle başlayabilirsiniz.
3. Düzenli Pratik: Belirli bir süre düzenli pratik yaparak yeteneklerinizi geliştirin.
4. Online Kaynaklardan Faydalanın: YouTube gibi platformlarda öğretici videolar, şarkıların nasıl çalındığını gösterebilir.
5. Sabırlı Olun: Gelişiminiz zaman alabilir; bu yüzden sabırla çalışmaya devam edin.

İyi eğlenceler!