Ahmet12421
Becerikli
Profil fotoğrafımızın bulunduğu yere çerçeve ekleyebiliriz.
Buna sadece harcanan uğraş yönünden değil ticari yönden bakmanız gerekiyor. Çünkü bu site devlete değil bir şirkete bağlı. Ücretli çerçeveler ile profillerini daha dikkat çekici halde göstermek isteyenler mutlaka olacaktır. Cüzi miktarlar ile bu çerçevelerin satışı yapılabilir.Burası Instagram, Facebook ya da Discord benzeri bir yer değil. Sosyal hayatı zayıf bazı kişiler için bu mecra kendilerini ifade etme aracı olsa da bu platformun asıl amacı problem çözmek.
Yani gereksiz uğraş.
Sitenin ciddiyetine zarar verecektir.Ücretli çerçeveler ile profillerini daha dikkat çekici halde göstermek isteyenler mutlaka olacaktır.
Burayı ne sanıyorsun bilmiyorum fakat burası standart bir forum. Neyin ciddiyetinden bahsediyorsun? Ciddiyet ve kurumsallık sağlanmaya çalışılsa mesajına kahkaha atmama olanak sağlanmazdı.
Önerini yap geç birader, ilk mesajımda bahsettiğim asosyalliğinin acısını burada çıkaran kişilerden misin anlamadım ki. Saçma sapan ışıklı mışıklı animasyonlu EA oyunundan fırlama eklentiler istemiyorum ben, siz nasıl istiyorsanız aynı o şekilde.Burayı ne sanıyorsun bilmiyorum fakat burası standart bir forum.
Burası Instagram, Facebook'ya da Discord benzeri bir yer değil. Sosyal hayatı zayıf bazı kişiler için bu mecra kendilerini ifade etme aracı olsa da bu platformun asıl amacı problem çözmek.
Yani gereksiz uğraş.