Planlanmıyor Profil kutucuğuna ilk 10'da yer aldığımız sıralama ve olduğumuz yer eklensin

Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Makaleler
40
Yer
Mantar Krallığı
Üyeler kısmındaki sıralamalar var ya, onda ilk 10'da olduğumuz yer ve sıra görüntülenebilir.
Rekabete sürükleyeceğini düşünmüyorum, tatlı görünüyor bence.
Bu arada bu kutucukları sadece kişinin kendisi görebiliyor, onu da hesap edin oylarken.

Son düzenleme:
Artı -17 Eksi
Üyeler kısmındaki sıralamalar var ya, onda ilk 10'da olduğumuz yer ve sıra görüntülenebilir.
Rekabete sürükleyeceğini düşünmüyorum, tatlı görünüyor bence.

Eki Görüntüle 10248

Pek gerekli bulamadım ya maalesef ama tarafsızım. Tatlı olabilir tabii

Gösteriş meraklısı bir nesil yetişiyor çok acı bir durum. Üzüntülü bir hal almaya başladı bu iş.

Gösterişse de "kendine gösteriş"ten ibaret aslında. Üyenin sadece kendisi görebiliyor olacak. Ha, ayrıca hangi nesilden olduğunu bilmiyoruz öneri sahibinin

Okuduğunu anlayamama örneği. Sonra neden Türkçe netlerim kötü. Haklısın dostum ben buyum.

Eğer sadece kişinin kendisi görebiliyorsa bir rekabetin olmayacağını düşünmüştüm.
Forumda bir rekabet ortamı oluşturmak ne kadar mantıklı olur bilmiyorum. Bilgisi olmayan çok fazla üye her konuda yorum yapmaya başlayacaktır. Yeterince var zaten. Rekabet ortamı oluşturmak yerine herkesin en iyi bildiği konularda yardımcı olmaya çalışması daha güzel olur.

Sadece kendileri görebilecek olsa bile o "başarımı" orada görmek isteyeceklerdir diyorsunuz, biraz düşününce doğru gerçi. Her konuda yorum yapmaya teşvik edecek bir özellik olurdu gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…