Üyeler kısmındaki sıralamalar var ya, onda ilk 10'da olduğumuz yer ve sıra görüntülenebilir.
Rekabete sürükleyeceğini düşünmüyorum, tatlı görünüyor bence.
Bu arada bu kutucukları sadece kişinin kendisi görebiliyor, onu da hesap edin oylarken.
Sadece kendileri görebilecek olsa bile o "başarımı" orada görmek isteyeceklerdir diyorsunuz, biraz düşününce doğru gerçi. Her konuda yorum yapmaya teşvik edecek bir özellik olurdu gerçekten.
Mesela benim ilgim ve bilgim olan konu daha çok sistem soğutması. Zamanında çok çektim bu konudan çünkü ve o kadar fazla termal macun denedim, o kadar fazla bilgisayara undervolt yaptım ki artık piyasadaki çoğu bilgisayar modeline, çoğu termal macun ve pede hakim hale geldim. Aynı şekilde atıyorum bazı arkadaşlar da monitör panelleri konusunda çok bilgili. Şimdi sırf rekabet olsun diye benim o arkadaşın mesajı üzerine monitör önerisi yapmam doğru olmaz. Aynı şey tam tersi için de geçerli.
Örneğin termal macun hakkında yazdığım makalede bir arkadaş "O macun kötü almayın." yazıp gitmişti. Belki de 50 kere sürdüğüm macun hem de. Beğenmesem ne kullanırım ne de öneririm, babamın malı değil ki. O yüzden herkes bildiği konuda yazmalı. Her konuda ağzı olan konuşmamalı. Ben de yazılımdan pek anlamam mesela, beni yazılım konularında pek göremezsiniz o yüzden. Ben bilmediğim halde sırf rekabet olsun diye yazılım konularında bilgili arkadaşlara dadansam doğru olur mu
Eğer sabah uyandığımda -10 oy olursa 1 haftalığına Sonic olacağıma dair kendimle bahse girmiştim.
Şimdiden pişmanım. Sırf bu yüzden Sonic fotoğrafları hazırladım.
Gerçekten yazdıktan sonra masadan kalkıp dışarı çıktığını hayal ettim. Düşünsenize: "O macun kötü, almayın." yazıyor, "Cevapla"ya bastıktan hemen sonra masadan kalkıyor ve evden çıkıyor alakasız bir şekilde. Bunu düşününce içimden bayağı güldüm. Öyle canlandı gözümde verdiğiniz örnek.
Eğer sabah uyandığımda -10 oy olursa 1 haftalığına Sonic olacağıma dair kendimle bahse girmiştim.
Şimdiden pişmanım. Sırf bu yüzden Sonic fotoğrafları hazırladım.