Ü

ÜçyüzGoneBeş

Ziyaretçi
Merhaba,

Screenshot_53.webp

Bu profil mesajı, benim profilimde atılmadı. Benim profilimde atılmamasına rağmen, bildirimde "profil mesajınızdaki yorumunuza..." şeklinde bildirim atılıyor. Örnek olarak, "SadeceYiğit, LykiaLLX isimli kişinin profilindeki yorumunuza..." şeklinde düzenlenebilir. Büyük ihtimal uygulanacağını düşünüyorum, sizlerin görüşlerini de görmek istiyorum. İyi Sosyaller.

Artı 18 Eksi
Techolay'daki de söylendiğine göre sorun yok gibi.

Kimin profilindeki mesaja atıldıysa bu emoji, o da yazsın.
Kendi. Your diyor. Aşağıdaki görseldeki bildirimler sırasıyla member1'in kendi profiline yazdığı mesaja yaptığı kendi yorumu, kendi profil mesajı, kendi profil mesajına attığı yorum, member1'in profil mesajı, member1'in profil mesajına attığı yorum şeklinde.

İngilizce hallerinde problem var mı? Bence yok. Türkçe halinde var mı? Bence yok. Konu sahibi yanlış anlamış gibi duruyor.

1709580528626.webp

Örnek: Enes3078, X adlı üyenin profilindeki yorumunuza "Beğen" ifadesini bıraktı.
Bu paylaştığım ekran görüntüsündeki sonuncu olan. Beğenen kişi member2 olsaydı metindeki ilk member1 member2 olacaktı ama ikincisi kalacaktı çünkü member1'in profil mesajı.

Galiba şimdi anladım. Siz kimin profili olduğu bilgisini de istiyorsunuz. Onu vermiyor gibi. Almak için uğraşmak gerekir.
Paylaştığım ekran görüntüsünde baştaki ve sondakinin metni aynı. Yorumu atan admin, yorumun atıldığı profil mesajını atan kişi member1 ama birinde profil admin'in, diğerinde member1'in.

İstediğiniz şey bu mu?

Son düzenleme:
@Vavien. İlk mesajın Türkçe çevirisi, "member1, member1 isimli profildeki mesajınıza Beğen tepkisini bıraktı." olsa gerek, benim bahsettiğim durum;

Kendi profilim değil, X kişisinin profilinde yazdığım mesajda "X üyesi, profil mesajınızdaki mesajınıza Beğen tepkisini bıraktı." şeklinde oluyor. Bana göre şu şekilde olmalı, bunu diyorum;

Kendi profilimizdeki bir profil mesajına gelen güncelleme hakkında; "X kişisi, profil mesajınızdaki yoruma...." şeklinde,

Başka birinin profilindeki bir profil mesajına gelen güncelleme hakkında; "X kişisi, Y kişisi adlı üyenin profil mesajındaki yorumunuza......" şeklinde olmalı.

Merhaba,

Eki Görüntüle 24362

Bu profil mesajı, benim profilimde atılmadı. Benim profilimde atılmamasına rağmen, bildirimde "profil mesajınızdaki yorumunuza..." şeklinde bildirim atılıyor. Örnek olarak, "SadeceYiğit, LykiaLLX isimli kişinin profilindeki yorumunuza..." şeklinde düzenlenebilir. Büyük ihtimal uygulanacağını düşünüyorum, sizlerin görüşlerini de görmek istiyorum. İyi Sosyaller.

Bayağı güzel bir öneri bence.

Bu olay benim de arada kafamı karıştırıyordu.

İlk mesajın Türkçe çevirisi, "member1, member1 isimli profildeki mesajınıza Beğen tepkisini bıraktı." olsa gerek
Paylaştığım ekran görüntüsünden bahsediyorsanız member1, member1'in profil mesajındaki yorumunuza beğen ifadesini bıraktı tarzı bir şey demek daha doğru olur. Profil mesajı ile yorumu farklı.

Başkasının profiline yazdığınız profil mesajını birisi beğenirse paylaştığım ekran görüntüsündeki dördüncü şey oluyor. Kafa karışıklığı yapıyorsa diye member 2, admin'in profilinde paylaştığı profil mesajını paylaşınca admin böyle bir bildirim alıyor. Sizin paylaştığınız ekran görüntüsünde yorum yazdığına göre bu durum geçerli değil diye düşünüyorum.

1709581457409.webp

İsterseniz forum dilini değiştirip Türkçe ve İngilizce şekilde paylaşın. Techolay orijinal İngilizceyi değiştirmemiştir. Türkçe çeviri resmi olmadığı için (hoş, resmi çevirilerde de neler neler görüyoruz) sorunlar olabilir.

@Vavien. Kafa karışıklığı şundan oluyor; "X kişisi, profil mesajınızdaki......" Oradaki "ız" sanki bahsi geçen profil mesajı sizin profilinizde olmuş gibi bir algı yaratıyor.

Ben de diyorum ki paylaştığım ilk ekran görüntüsünde 4. sırada olan şey gerçekleştiyse olabilir.
Orada admin kullanıcısının member1 kullanıcısının profilinde paylaştığı profil mesajını member1 kullanıcısı beğenmiş. Çevirisini kendim yapacak olsam member1, member1'in profilindeki mesajınıza beğen ifadesini bıraktı gibi bir şey yazardım. Kalın olan da bağlantı olan kısım. Başka bir üye aynı profil mesajına ifade bırakırsa kalın olan kısımdaki üye adı değişir.
Bre susak BB kod, az önce ön izle dediğimde satıriçi sürprizbozan içinde kalın yazabiliyordum da mesajı gönderince niye olmuyor? Mecbur ayıracağız.

Bu yüzden bahsettiğiniz durumlar için İngilizce ve Türkçe şeklinde istedim. O zaman daha rahat incelenir.

Evet, sizin bahsettiğiniz gibi olmasını istiyorum ben de. Öneri onun için. @Enes3078 tekrar inceler misiniz?