Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.187 Makaleler 64 Çözümler 104 Beğeniler 5.075 Dün 21:23 #1 Profil mesajlarında da işletim sistemi ve tarayıcı gözükebilir. Şunun gibi: Konumu farklı bir yerde de olabilir. Artı -4 Eksi
Profil mesajlarında da işletim sistemi ve tarayıcı gözükebilir. Şunun gibi: Konumu farklı bir yerde de olabilir.
KS KS Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.187 Makaleler 64 Çözümler 104 Beğeniler 5.075 Dün 22:11 #11 Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü dedi: Küçükte olsa bir yük bindirebilir. Ya olay yükten çok gereksiz olması bence ancak insanlar seviyorsa niye olmasın tabiki. Genişletmek için tıkla... Niye gereksiz olsun? Eklentiyi test etmek için bile kullanılabilecek bir şey.
Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü dedi: Küçükte olsa bir yük bindirebilir. Ya olay yükten çok gereksiz olması bence ancak insanlar seviyorsa niye olmasın tabiki. Genişletmek için tıkla... Niye gereksiz olsun? Eklentiyi test etmek için bile kullanılabilecek bir şey.
O Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü Üstün Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.801 Makaleler 19 Çözümler 28 Beğeniler 4.993 Yer Rusya, St.Petersburg Dün 22:13 #12 Quezzy dedi: Niye gereksiz olsun? Eklentiyi test etmek için bile kullanılabilecek bir şey. Genişletmek için tıkla... Yani senin benim OS'imi görmenin bir işe yarayacağını sanmam.
Quezzy dedi: Niye gereksiz olsun? Eklentiyi test etmek için bile kullanılabilecek bir şey. Genişletmek için tıkla... Yani senin benim OS'imi görmenin bir işe yarayacağını sanmam.
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Super user do! Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 5.243 Makaleler 14 Çözümler 108 Beğeniler 8.513 Dün 22:33 #13 Arkadaşlar kimsenin sunucu yükü gibi bir endişesi olmasın. Bunun için eksi veren varsa oyunu çeksin daha iyi.
Arkadaşlar kimsenin sunucu yükü gibi bir endişesi olmasın. Bunun için eksi veren varsa oyunu çeksin daha iyi.