Merhabalar hocam. Biraz geç cevap oldu da kusura bakma. İtemsatış site olarak güvenilir lakin satıcı açısından riskli bir platform olmasını yine de pek fazla değiştiremiyor. Geçen mesela TikTok için "canlı yayın açma" şartını kaldırmak amacıyla 1000 takipçi satın almıştı tanıdığım bir abi. Takipçiler hem yavaş geliyor hem gelmesi kesinleşsin diye inceleme yapmayı beklerken birden takipçi sayısı düştü. Kısaca dolandırıldık ama Allah'tan 100TL altında bir ücret ödemiştik sadece. Kısaca dolandırıldık ve bu tabii ki diğer satıcılar içinde geçerli. Puan alıp satmakta çok büyük iş değil zaten herhalde ve bu yüzden Steam böyle bir şey getirdiyse bunu aşmanın herhalde teknik bir yanı yoktur o satıcılar için. Benim fikrimi sorarsan alma derdim ben. Veya o satıcıya "Steam böyle bir şey getirdiği halde teknik olarak nasıl bu işten sıyrılabiliyorsun?" gibi gibi şeyler sorarak yoklayabilirsin durumu. O zaman işine gelmez cevap bulamaz engeller veya saçma sapan bir şey söyler. Çünkü cidden mantıklı bir açıklaması yok hala geçerli olmasının. Keşke yanılsam tabii