Bu öneri hâlihazırda uygulamadadır.
Benzer konular
- Öneri
Konuyu hiç acmamissin ancak ben UC ayri sekilde anladim demek istedigini:
Ister dogru, ister yanlış anlamis olayim yine de konuyu birazcik daha acmani rica edecegim ben. Simdiden teşekkürler.
- Ilk olarak rehber konusunu duz konu olarak degil de makale formatinda acarsan profilinden tek tikla ulasabilirsin zaten. Ayni şey cozumler icin de gecerli.
- Ikinci olarak her rehber ve cozum icin ayri ayri bolum acilmasi gerektigini onermiyorsundur umarim. Eger durum boyleyse sahsen ben bayagi karisiklik yaratacagini dusunuyorum profil uzerinde.
- Son olarak, profili gizli olan kullanicilar icin konusuyorsan eger rehber konulari ve cozumler ulasilabilir olabilir hatta olmali evet, bana kalirsa en azindan.
Valla ne yalan soyleyeyim gereksiz yere makale formatinda acilan konular havada ucusuyor Technopat uzerinde. Buradaki yetkililer ucarak duzeltiyorsa bir sey diyemeyecegim ancak bi' zahmet rehber veya cozum niteligi tasimayan konularinizi makale formatinda acmayin.İlk soru için cevabım çok kadar detaylı olmadığı için onaylanmayabiliyor veya konu şeklinde onaylanıyor diye biliyorum.
Ne demek istedigini gene anlayamadim maalesef.Anonim kullanıcıların profilinden ulaşılabilmesi için ayrı bir konu gerek diye bunun karışıklık yapacağı aklıma gelmedi konuyu açtığım sırada.