Puan dükkanı -> Arka planlar -> İstediğini al.

1757246642588.webp

Profili düzenle -> Profil Arka Planı -> Aldığın arka planı seç -> Kaydet.

Bu kadar.

Profil arka planına, örnek olarak, hareketli bir video nasıl ayarlanır? Puan mağazasında göremedim o tarz şeyler.

Instagram'da 10-15k puana özel gerçekten kaliteli Steam profilleri vardı onlara bakmanız lazım araştırarak yani şuna profillerin isimlerini hatırlamadım ama puan dükkanından arka planda az da olsa hareketli olanlar var. Onlara bakabilirsiniz. Ekstra bir yerden kendiniz Ark plan yükleyemezsiniz.

Su tarz mi yapmak istiyorsunuz? Arka plan ile uyumlu gift koymak yoksa baska bir şey mi?

Evet bu tarz aslında, açıkçası arka plana video koyduklarını sanıyordum ben. Çünkü kendim bulamadım. Hk silksong temalı bir şeyler yapmak istiyorum.

Su tarz mi yapmak istiyorsunuz? Arka plan ile uyumlu gift koymak yoksa baska bir şey mi?
Nasıl yapabiliyorum bu attığınız profildeki gibi?

Arama kısmı yok sanırım dükkanda, saçmalık.

Tamam aramayı buldum, ancak istediğim şeyler yok.

Son düzenleme:
Evet bu tarz aslında, açıkçası arka plana video koyduklarını sanıyordum ben. Çünkü kendim bulamadım. Hk silksong temalı bir şeyler yapmak istiyorum.

Nasıl yapabiliyorum bu attığınız profildeki gibi?

Arama kısmı yok sanırım dükkanda, saçmalık.

Tamam aramayı buldum, ancak istediğim şeyler yok.

Öncelikle Steam puanlarınız ne kadar? Yeteri kadar varsa puan dükkanından beğendiğiniz bir arka plan seçin. Fakat animasyonlu olmazsa daha iyi olur çünkü animasyonlu arka plan içerisine bir GIF koyduğunuzda boyutu yükseliyor ve Steam'in 5MB çizim yükleme sınırını geçiyor. Bu yüzden animasyonsuz bir arka plan bulun. Daha sonrasında bu videoyu izleyerek yapabilirsiniz.

Öncelikle Steam puanlarınız ne kadar? Yeteri kadar varsa puan dükkanından beğendiğiniz bir arka plan seçin. Fakat animasyonlu olmazsa daha iyi olur çünkü animasyonlu arka plan içerisine bir GIF koyduğunuzda boyutu yükseliyor ve Steam'in 5MB çizim yükleme sınırını geçiyor. Bu yüzden animasyonsuz bir arka plan bulun. Daha sonrasında bu videoyu izleyerek yapabilirsiniz.

Şu tarz bir şey yapmayı düşünüyorum aslında, fiverr üzerinden birilerine yaptırabilirim gibi.

https://steamcommunity.com/id/fortunaptv