Ethem Efe
Üstün
Profil arka planına, örnek olarak, hareketli bir video nasıl ayarlanır? Puan mağazasında göremedim o tarz şeyler.
Son düzenleyen: Moderatör:
Kendiniz mi video yüklemek istiyorsunuz? Eğer öyle düşünüyorsaniz, öyle bir şey yok. Puan dükkanından sadece belirli olanları alabilirsiniz.Profil arka planına, örnek olarak, hareketli bir video nasıl ayarlanır? Puan mağazasında göremedim o tarz şeyler.
Profil arka planına, örnek olarak, hareketli bir video nasıl ayarlanır? Puan mağazasında göremedim o tarz şeyler.
Kendisi herhalde arka plana video koymak istiyor.![]()
Su tarz mi yapmak istiyorsunuz? Arka plan ile uyumlu gift koymak yoksa baska bir şey mi?
![]()
Su tarz mi yapmak istiyorsunuz? Arka plan ile uyumlu gift koymak yoksa baska bir şey mi?
Nasıl yapabiliyorum bu attığınız profildeki gibi?![]()
Evet bu tarz aslında, açıkçası arka plana video koyduklarını sanıyordum ben. Çünkü kendim bulamadım. Hk silksong temalı bir şeyler yapmak istiyorum.
Nasıl yapabiliyorum bu attığınız profildeki gibi?
Arama kısmı yok sanırım dükkanda, saçmalık.
Tamam aramayı buldum, ancak istediğim şeyler yok.
Öncelikle Steam puanlarınız ne kadar? Yeteri kadar varsa puan dükkanından beğendiğiniz bir arka plan seçin. Fakat animasyonlu olmazsa daha iyi olur çünkü animasyonlu arka plan içerisine bir GIF koyduğunuzda boyutu yükseliyor ve Steam'in 5MB çizim yükleme sınırını geçiyor. Bu yüzden animasyonsuz bir arka plan bulun. Daha sonrasında bu videoyu izleyerek yapabilirsiniz.