Steam Profiline arka plan nasıl yapılır?

Ethem Efe 81

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Profil arka planına, örnek olarak, hareketli bir video nasıl ayarlanır? Puan mağazasında göremedim o tarz şeyler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Puan dükkanı -> Arka planlar -> İstediğini al.

Profili düzenle -> Profil Arka Planı -> Aldığın arka planı seç -> Kaydet.

Bu kadar.

Profil arka planına, örnek olarak, hareketli bir video nasıl ayarlanır? Puan mağazasında göremedim o tarz şeyler.
Kendiniz mi video yüklemek istiyorsunuz? Eğer öyle düşünüyorsaniz, öyle bir şey yok. Puan dükkanından sadece belirli olanları alabilirsiniz.

Instagram'da 10-15k puana özel gerçekten kaliteli Steam profilleri vardı onlara bakmanız lazım araştırarak yani şuna profillerin isimlerini hatırlamadım ama puan dükkanından arka planda az da olsa hareketli olanlar var. Onlara bakabilirsiniz. Ekstra bir yerden kendiniz Ark plan yükleyemezsiniz.

Evet bu tarz aslında, açıkçası arka plana video koyduklarını sanıyordum ben. Çünkü kendim bulamadım. Hk silksong temalı bir şeyler yapmak istiyorum.

Keşke olsa neler konur neler.

Nasıl yapabiliyorum bu attığınız profildeki gibi?

Arama kısmı yok sanırım dükkanda, saçmalık.

Tamam aramayı buldum, ancak istediğim şeyler yok.

Son düzenleme:

Öncelikle Steam puanlarınız ne kadar? Yeteri kadar varsa puan dükkanından beğendiğiniz bir arka plan seçin. Fakat animasyonlu olmazsa daha iyi olur çünkü animasyonlu arka plan içerisine bir GIF koyduğunuzda boyutu yükseliyor ve Steam'in 5MB çizim yükleme sınırını geçiyor. Bu yüzden animasyonsuz bir arka plan bulun. Daha sonrasında bu videoyu izleyerek yapabilirsiniz.

Şu tarz bir şey yapmayı düşünüyorum aslında, fiverr üzerinden birilerine yaptırabilirim gibi.

https://steamcommunity.com/id/fortunaptv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…