Rehber Program Tanıtımı: StartAllBack

Windows 11'inizin görev çubuğu sizi sıktı mı? Başlat Menüsü çok mu büyük?
Muhtemelen duymuş olduğunuz StartAllBack bugünkü konuğumuz.

İlk önce sitesinden indiriyor ve kuruyoruz. Kurduktan sonra Denetim Masası'ndaki
Görünüm ve Kişiselleştirme kategorisinde bulunuyor StartAllBack. Normal bir şekilde aratırsanız bulamazsınız.

Kurduktan 100 gün sonra ürünü satın almanız gerekiyor, 100 gün gayet güzel bir süre.
"Hoş Geldin" bölümünde Windows 11, Windows 10 ve Windows 7 için düşündüğü üç temayı veriyor.

Sağdaki yerlerden Başlat Menüsü ve görev çubuğunu özelleştirebiliyor veya varsayılana döndürebiliyorsunuz.
Ben Başlat Menüsü'nü değiştirip görev çubuğunu varsayılanda tutuyorum. Başlat menüsündeki yerler de özelleştirilebiliyor bu arada.

Sağladığı artıdan özellikler:
  • Denetim Masası, Çalıştır vb. uygulamalar için karanlık mod
  • Klasik Windows fontunu modernize etme (Gelişme > Klasik arayüz için yeni yazı tipi kullan)
  • Dosya Gezgini'nin araç çubuğunu değiştirme (Windows Gezgini > Bir Windows Gezgini stili seç)
  • Daha güzel bir klasik sağ tuş menüsü
Windows'a yararlı program tanıtımlarını bir seri olarak devam ettireceğim. Mini-rehber gibi de oluyor.
Okuduğunuz için teşekkürler! Sağlıcakla kalın, hoşça kalın.

Hocam konu güzel ama ufak bir sorum var;
Masaüstü duvar kâğıdı link gelir mi?

Programın özelliği tatlı olmuş. Windows 11'e geçersem bu programı denemeyi düşünüyorum. Elinize sağlık.

Hocam eğer Windows 10 kullanıyorsanız onun için de StartIsBack var aynı programın Windows 10 için olanı denebilir StartIsBack'e.

Çok güzel bir programdır, Start11 adlı bir alternatifi var, ona da bakmanızı öneririm. explorer'a StartAllBack kadar müdahale etmiyor ancak Windows 10 başlat menüsü ile 11'in tasarım dilini birleştirdiği için ben seviyorum.

Evet hocam o programında o özelliği çok güzel ama benim denediğim kadarıyla hem cihazı yavaşlatıyor (özellikle eski cihazlarda) hem de replika gibi hissettiriyor hocam.

Evet hocam o programında o özelliği çok güzel ama benim denediğim kadarıyla hem cihazı yavaşlatıyor (özellikle eski cihazlarda) hem de replika gibi hissettiriyor hocam.
Yavaşlatma sorununu yaşamadım, muhtemelen sistemdendir.
Replika hissini almanızın sebebi yeni başlat menüsü eskileri kadar konfigüre edilemiyor.

Dolayısıyla geliştirici ekip eski başlat menüsünü almak yerine yeni bir şey yapmış. Yine de ben bu tasarımı beğendiğimi söyleyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…