Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Disc Jockey

Uzman
Merhaba. Windows 10 kurulu eski bilgisayarımdan yeni bir laptopa geçiş yapmak istiyorum. Programlar dahil tam yedek alıp yeni bilgisayara geçme imkanı var mı? Varsa bunu nasıl yapabilirim? Teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Var. Macrium Reflect ile birebir disk yedeği alıp geçebilirsiniz ama platform farkından dolayı pek sağlıklı olmaz.
Merhaba. Windows 10 kurulu eski bilgisayarımdan yeni bir laptopa geçiş yapmak istiyorum. Programlar dahil tam yedek alıp yeni bilgisayara geçme imkanı var mı? Varsa bunu nasıl yapabilirim? Teşekkürler...

Macrium Reflect ile laptoptaki her şeyi masaüstüne geçirmiştim ama laptop i7 720qm işlemciye sahipken masaüstünde i3 9100F vardı. i7 720qm, piyasanın ilk çıkan mobil i7'lerinden biri. Aradaki devasa yıl farkından, sürücülerin hiçbirinin yeni bilgisayarda karşılığı olmamasından, bazı programların eskiden aklında kalan ama şu an olmayan D diskindeki bir şeyi arayıp bulamamasından vb. derken hiç umduğum gibi olmadı temiz kurulum yapıp ferahladım. Gerçekten önemli şeylerin olduğu klasörleri (mesela bir programın preset dosyalarının olduğu) kopyalayıp USB'ye veya yedek bir diske veya MediaFire gibi bir yere atarsan uzun uğraşlar verdiğin şeyleri anında geri alırsın zaten.

Son düzenleyen: Moderatör: