[Proje Kalıcı Olarak İptal Edilmiştir] Yeni Türk oyunu Project: Neutron & Proton resmi duyurusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1577
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 55
  • Görüntüleme Görüntüleme 4B

Konuyu takipteyim, yeni haberleri ve geliştirici notlarını buradan aktarırsanız biz de haberdar olabiliriz hatta çeşitli özellikler eklerken anket açıp bizden de fikir alabilirsiniz. Umarım bütün işiniz yolunda gider ve başarıya ulaşırsınız. Sadece türüne bakıp birkaç fikir üretiyorum ki sıra dışı bir oyun olacakmış gibime geldi merakla bekliyorum.

Dediğinizi yapacağımı yazmıştım fakat her şeyi paylaşmayacağız tabii ki. Proje bitmeden çalınması hiç hoş olmaz.

Geçen ki arkadaş duyuru için çok geç kalmış, sizde çok erken duyurmuşsunuz. Elle tutulur bir şeyler olduğunda duyursanız daha ilgi çekici olabilirdi. Başarılar, konuyu takibe aldım.

Geçen ki arkadaş duyuru için çok geç kalmış, sizde çok erken duyurmuşsunuz. Elle tutulur bir şeyler olduğunda duyursanız daha ilgi çekici olabilirdi. Başarılar, konuyu takibe aldım.
Geçen ki arkadaş derken kimi kastettiniz?

Hayırlı olsun hocam, gelişmeleri merakla bekliyoruz.

Merhaba hocam elinize sağlık şimdiden umarım sorunsuz bir şekilde çıkarırsınız. Unreal Engine'in karışıklığı ve sizin de yeni bir başlangıç olacağını varsayarsak "Project: Neutron & Proton" projesini bir prototip olarak kullanabilirsiniz. Elinizden gelenin en iyisini yapın ve deneyimlerinize göre daha da iyi projeler kesinlikle çıkaracaksınızdır.

Oyun geliştiricisi değilim olayın arka planını vs. bilmiyorum ama oyunlardan anlayan ve oyunları doğal olarak inceleyen birisi olarak söyleyebilirim ki doyurucu bir şekilde işlenmiş bir hikayeyi de kısa sürede bile anlatsanız sırıtmayacaktır. Ayrıca kapağın tasarımı ve renk paleti çok güzel, kesinlikle geliştirilebilir yazı fontuyla beraber. Yazı fontu çok acemi işi durduğu belli, oyun tamamen çıkmadan önce kesinlikle elden geçirilir diye düşünüyorum.

Onun dışında her şey gönlünüzce olsun, şimdiden başarılar. Umarım çok iyi yerlere gelirsiniz, Türk oyun sektörünün gelişmesini görmek iyi hissettiriyor. Hele bi' de Sosyal'de tanışıp anlaştığım ilk kişi olan Engin hocam olunca daha da bir mutlu oldum .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…