@Isenea Dieur Has'ın dediği gibi her zaman ilk oyun deneme amaçlı yapılmalı bence oradan yola çıkarak eksikler kapatılmalı bu sayede daha iyi şeyler ortaya çıkabilir.
Detaylar
Kim cevapladı?İlk projeniz olacakmış, umarım Unreal Engine 5 ile oyunu optimizasyon konusunda üzmezsiniz, başarılar dilerim.
- Makaleler
- 3
Daha fazla Türk oyunu görmek üzere. Umarım güzel bir oyun olur.
Eren Faruk Arabacı
Başarılı
Uğurlu olsun. Türkiye'de bağımsız oyun sektörü gün geçtikçe büyüyor ve bu durum çok iyi. Umarım başarılı olursunuz.
III. Osman
Yetkin
Çıktıktan 3 ay sonra unutulacak bir yapıma benziyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Haşalı grafikler yapmayacağız yahu. Sadece özelliklerinden faydalanmak için UE5 kullanıyoruz. Grafikler basit olacak.İlk projeniz olacakmış, umarım Unreal Engine 5 ile oyunu optimizasyon konusunda üzmezsiniz, başarılar dilerim.
Göreceğiz, bay ön yargı.Çıktıktan 3 ay sonra unutulacak bir yapıma benziyor.
Uğurlu olsun. Türkiye'de bağımsız oyun sektörü gün geçtikçe büyüyor ve bu durum çok iyi. Umarım başarılı olursunuz.
Büyümesi güzel bir şey ama bomboş oyuna sırf Türk yapımı diye para basmak boş Erzurum'u verebilirim örnek olarak.
Ben özellikle ilk projemiz olduğunu ve milletin çok heveslenmesin diye söyledim. Erzurum gibi "çok iyi oyun çıkaracağız" gibi bir söylemde bulunmuyorum ama elimizden geleni yapacağız.Büyümesi güzel bir şey ama bomboş oyuna sırf Türk yapımı diye para basmak boş Erzurum'u verebilirim örnek olarak.
Haşalı grafikler yapmayacağız yahu. Sadece özelliklerinden faydalanmak için UE5 kullanıyoruz. Grafikler basit olacak.
Konu Unreal Engine5 olunca merak etmemek elde değil, iyi bir hikaye olsa bile yeter benim için.
Ben özellikle ilk projemiz olduğunu ve milletin çok heveslenmesin diye söyledim. Erzurum gibi "çok iyi oyun çıkaracağız" gibi bir söylemde bulunmuyorum ama elimizden geleni yapacağız.
Çok iyi oyun çıkaracağız söylemini es geçtim oyun kötü olsa bile sırf Türk yapımı diye para basmanın saçmalık olduğunu belirttim güzel bir iş çıkarırsanız seve seve satın alır herkes.
Yeni konular
-
-
YÖK Atlas mı, yoksa Uludağ Üniversitesi'nin kendi sitesi mi daha doğru?
- THE KEROXEA
-
Elektronik Lenovo LOQ 15ARP10E | R5 7535HS & RTX 3050 65W laptop 30.850 TL
- Fırsat Ekibi
-
-
Ev ve Yaşam Süpermarket ürünlerinde 750 TL'ye 150 TL indirim
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-