Project Zomboid ve Payday 3 vs Minecraft

Bütçe
550

Josh

Uzman
Merhaba. Sizce Project Zomboid ve Payday 3 mü yoksa enebadan Minecraft almak mı? Dün Minecraft dungeonsda almıştım 28TL'ye. 27 TL yede enebada Minecraft Legends satılıyor onu da birlikte alabilirim. Sizce hangi seçenek daha iyi olur?

Payday 3 kaliteli bir oyun değil hatta yanılmıyorsam hala Payday 2 oyuncu sayısı daha yüksek. Dolayısıyla bence soru zomboid mi Minecraft mı almalısınız olmalı. Zomboid en kaliteli zombie Survival-crafting türündeki oyun olabilir özellikle mod desteği ile neredeyse sonsuz bir oyun süresi sunuyor. Tabii temayı özümsemeniz lazım. Minecraft'ta benzer bir oyun dolayısıyla sizin ilginizin ne olduğu daha önemli.

Payday 3 rezalettir.

Modlarla Project Zomboid çok zevkli bir oyun oluyor. Hele oynayan arkadaşınız varsa çok keyif alırsınız. Payday 3'ü önermem. Payday 2 çok daha iyi bir oyun.

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. Son olarak Project Zomboid, A Way Out ve Icarus a karar verdim. Mantıklı bir karar olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…