AhmetBurak

Başarılı
Yaşım 19 saç ektirmeye erken olduğunu düşünüyorum. O yüzden sürekli karşıma çıkan protez saçları görüyorum çevrenizde yaptıran var mı? Önerir misiniz? Fiyatları hakkında bildiğiniz var mı?

Yaşım 19 saç ektirmeye erken olduğunu düşünüyorum. O yüzden sürekli karşıma çıkan protez saçları görüyorum çevrenizde yaptıran var mı? Önerir misiniz? Fiyatları hakkında bildiğiniz var mı?

Erkeklerde erken yaşta saç dökülmesi tamamen hormonel ve kalıtsal. Hormonlarınızı kontrol için doktora görünün derim. Genelde yüksek testosteron sebep oluyor.

Erkeklerde erken yaşta saç dökülmesi tamamen hormonel ve kalıtsal. Hormonlarınızı kontrol için doktora görünün derim. Genelde yüksek testosteron sebep oluyor.

Hocam buraya e-Nabız geçmişimi atmak isterdim ama çok zamanımı alır İstanbul Anadolu yakası ve Avrupa yakasında gitmediğim cildiye doktoru kalmadı. Sayısızca kan testi, horman testi sonuçları da normal çıkıyor sürekli. Doktorların hepsi sürekli konazol şampuan yazıp gönderiyor ne bir detaylı test yapan yok. O yüzden bıktım zaten kafada saç kalmadı neredeyse üst taraflar Full seyrek yanlarda saç var sadece. Üşenmeyip alabilirsem e nabız geçmişi ve yazılan ilaçları,şampuanları atayım.

Ayriyetten saç ekimi onun tutması sonra 2. seansı yetmedi 3. seansı falan hayatımdan 2 sene götüreceğinden 20 li yaşlarımda kel kalıcağıma adam akıllı peruk kullanırım diye düşünmek daha doğru bence. 30 yaşımda düşünürüm saç ekimini

20250730_235135.webp