@sametbabiyiyen, evet dogru. Update yazan guncelleme paketi. Diger partlar ise ana oyun dosyalari. Onlari tek tek indirip klasore cikartarak birlestireceksiniz.

Bu arada bu tarz siteleri kullanirken mutlaka tarayicinizda iyi bir reklam engelleyici bulunsun.

Hocam çok yavaş indiriyordu FitGirl sitesinde varmış ordan indirdim. 13 part vardı hepsini indirdim ama Setup.exe'de gene bir şeyler var gibi.

@sametbabiyiyen, FitGirl'un setup.exe dosyasi bazen boyle birden fazla AV motoru tespiti aliyor. False-positive oluyor genelde. Orijinal siteden, yani .site ile biten siteden indirdiyseniz muhtemelen problem yok.

Ayrica malware varsa da bu muhtemelen setup dosyasinin kendisinde degil, unpack asamasinda yuklenen dosyalarla olur muhtemelen. Tabii bu kisisel bir tahmin. Dedigim gibi eger orijinal site ise muhtemelen problem yok.

@sametbabiyiyen, FitGirl'un setup.exe dosyasi bazen boyle birden fazla AV motoru tespiti aliyor. False-positive oluyor genelde. Orijinal siteden, yani .site ile biten siteden indirdiyseniz muhtemelen problem yok.

Ayrica malware varsa da bu muhtemelen setup dosyasinin kendisinde degil, unpack asamasinda yuklenen dosyalarla olur muhtemelen. Tabii bu kisisel bir tahmin. Dedigim gibi eger orijinal site ise muhtemelen problem yok.
1784051862806.webp

Sitesi böyle. DataNodes yazandan indirdim 13 partı.