Proton ile CS2'yi VAC uyarısı almadan çalıştırmak mümkün mü?

Proton versiyonları ile CS2'yi VAC uyarısı almadan çalıştırmak mümkün mü? CS2'yi Proton ile çalıştırmak istiyorum çünkü native Linux hali çok kötü performans gösteriyor. Proton ve ge-Proton ile çalıştırdım ancak maça bağlanınca VAC uyarısı veriyor ve maça bağlanmıyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. @EkmekArasiSSD @Heribert Yavuz @LazJedi

Mümkün değil. Ya Windows'tan oynayacaksın, ya Linux Native sürümünü kullanacaksın.

Oyunun native Linux desteği var. Proton Wine kullanmaniza gerek uok.

Hocam Linux native ve Windows sürümünden başka şansınız yok ne yazık ki. Daha doğrusu Valve'in keyfini beklemek zorundasınız.

Oyunun native Linux desteği var. Proton Wine kullanmaniza gerek uok.
Native versiyonunun kötü performans sergilediğini söylemiş hocam. Bu sebeple zaten bu soruyu soruyor.

Maalesef. CS2'nin anticheati proton uyumlu değil. Native versiyonu da rezil ötesinde çalışıyor. Ben kendim denediğimde ana menü bile kasıyordu oyuna dahi girememiştim. Native versiyon geliştirmek yerine vac'ı proton uyumlu yapsalar daha mantıklı olmaz mı aklım almıyor.

Bende native versiyon harika calisiyor. Windows'dan daha hizli. Sizin sistemlerinizde bir sorun olsa gerek. Valve oyunlarinin Linux optimizasyonu gayet iyi olmustur her zaman. Isterseniz OpenGL modunu falan da deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…