meraklıadam 9
Çalışkan
Bu sorun bende mi var sadece bilmiyorum ama girilmiyor.
İndircem bide kotasız ve ücretsiz planı hala duruyor mu?Hükümetimiz sağ olsun, bilgisayarınıza indirmek mi istiyorsunuz, yoksa sadece siteye girmek mi istiyorsunuz?
Bu iki vpn sitesine giriliyor bende sorunsuz bir şekilde.Aylardır(hatta belki 1 yıl bile olmuştur)VPN veya DPI sansürü engelleyici araçlar olmadan girilemiyor. Sadece Proton VPN'e özel değil başka VPN siteleri de açılmıyor.
Bkz.
ExpressVPN: Hız ve Gizlilik İçin En İyi VPN Servisi 2026
ExpressVPN'le gizliliğini koru, her yerde video izle ve yüksek hıza ulaş. 113 ülkede sunucular, 7/24 destek ve 30 günlük para iade garantisi. Hemen kullan!www.expressvpn.com
winget install -e --id Proton.ProtonVPNO zaman sitesine girmenize gerek yok. CMD'yi çalıştırıpİndircem bide kotasız ve ücretsiz planı hala duruyor mu?
winget install proton.protonvpn
İndireceğim bir de kotasız ve ücretsiz planı hala duruyor mu?
Bu iki VPN sitesine giriliyor bende sorunsuz bir şekilde.
Gözlemlediğim kadarıyla bu sitede sadece DNS engeli var. DPI engeli yok. DNS değiştirip girebilirsin.
Ek olarak kendi uygulamasını değil wireguard profilini indirip kullanmanızı öneririm bariz hız farkı oluyor.
![]()
ProtonVPN resmi uygulama vs Wireguard & OpenVPN profili karşılaştırması
Herkese merhaba. ProtonVPN ücretsiz ve güvenli diye tercih edilen bir hizmet. Hem kendi uygulaması ile kullanabiliyorsunuz hem de sitesinden indirmeler bölümünden (Proton VPN) Wireguard ve OpenVPN profillerini indirip uygun araçlarla bu profilleri kullanabiliyorsunuz. Kendi uygulamasını...www.technopat.net
Olabilir ben Turk Telekom ile denemiştim. Sadece DNS girince açıldı site.ISS'den ISS'ye değişir. Kablonet'te DNS yöntemi çalışmıyor bu siteler için de.