Merhaba. Yüksek ihtimalle benim anakartın USB yerleri yavaş yavaş ölmeye başlamış. O yüzden, mecbur olduğum için, PS/2 portalarını kullanmak istiyorum. Elimde PS/2 mouse ve klavye yok o yüzden PS/2 mouse veya PS/2-USB dönüştürücü önerir misiniz?
Gerek yok bence. USB niye ölsün durduk yere. Portlarda sıkıntı varsa götür bir bilgisayarcıya değiştirsin, fazla ücret almazlar 2 lehim atıcaklar. Evde havya varsa kendin de yapabilirsin.
Gerek yok bence. USB niye ölsün durduk yere. Portlarda sıkıntı varsa götür bir bilgisayarcıya değiştirsin, fazla ücret almazlar 2 lehim atacaklar. Evde havya varsa kendin de yapabilirsin.
Hocam eskiden 2-3 tane farklı USB kullanıyordum mouse biraz paslıydı şu an farklı bir mouse geçtim şu an bir sorun yok her halde sorun o paslı faredeydi. Paslı olduğu için bütün portları etkiliyordu.
Hocam zaten eski bir ofis mouse ve klavyem var Bluetooth'lu ikisi de tek USB ile çalışıyor her halde çalışır.
Hocam eskiden 2-3 tane farklı USB kullanıyordum mouse biraz paslıydı şu an farklı bir mouse geçtim şu an bir sorun yok her halde sorun o paslı faredeydi. Paslı olduğu için bütün portları etkiliyordu.
Bir sorun yoksa PS2 kullanmanın lüzumuda yok çok eski kalıyor artık. He portlar aşındı dersen anakartlarda f_usb PIN'i olur ona uygun bir çoklayıcı alabilirsin.