Bütçe
250 TL

dark_1234

Deneyimli
Merhaba. Yüksek ihtimalle benim anakartın USB yerleri yavaş yavaş ölmeye başlamış. O yüzden, mecbur olduğum için, PS/2 portalarını kullanmak istiyorum. Elimde PS/2 mouse ve klavye yok o yüzden PS/2 mouse veya PS/2-USB dönüştürücü önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
USB portunu ps/2 dönüştürmeden bahsediyorsun sanırsam tersi olarak bu da her klavye fare de desteklemiyor diye hatırlıyorum.

Hocam zaten eski bir ofis mouse ve klavyem var Bluetooth'lu ikisi de tek USB ile çalışıyor her halde çalışır.

Gerek yok bence. USB niye ölsün durduk yere. Portlarda sıkıntı varsa götür bir bilgisayarcıya değiştirsin, fazla ücret almazlar 2 lehim atacaklar. Evde havya varsa kendin de yapabilirsin.

Hocam eskiden 2-3 tane farklı USB kullanıyordum mouse biraz paslıydı şu an farklı bir mouse geçtim şu an bir sorun yok her halde sorun o paslı faredeydi. Paslı olduğu için bütün portları etkiliyordu.

Hocam zaten eski bir ofis mouse ve klavyem var Bluetooth'lu ikisi de tek USB ile çalışıyor her halde çalışır.

Hocam eskiden 2-3 tane farklı USB kullanıyordum mouse biraz paslıydı şu an farklı bir mouse geçtim şu an bir sorun yok her halde sorun o paslı faredeydi. Paslı olduğu için bütün portları etkiliyordu.

Bir sorun yoksa PS2 kullanmanın lüzumuda yok çok eski kalıyor artık. He portlar aşındı dersen anakartlarda f_usb PIN'i olur ona uygun bir çoklayıcı alabilirsin.