Detaylar
Kim cevapladı?Öncelikle çok teşekkür ederim. Bayadır aklımda BF1 alma isteği vardı çünkü zamanında cdli olarak alıp sonradan satmıştım. Baya oynayıp eğlenmiştim ve tekrar oynayasım vardı.
Battlefield V 36 TL (Battlefield 1 oynamaktan sıkılınca bu oyuna geçersiniz.)
ya da bütçeyi azıcık daha arttırabilirseniz: Watch Dogs Legion 70 TL
016
Becerikli
Legion'a baktim ama hosuma gitmedi. Battlefield 1 alacagim, Battlefield 5'in de 36 TL olmasi iyi gibi. Ama gamepad ile FPS oyunlari oynamaya alisik degilim zorlanir miyim? Konsolu da yeni aldim.Öncelikle çok teşekkür ederim. Bayadır aklımda BF1 alma isteği vardı çünkü zamanında cdli olarak alıp sonradan satmıştım. Baya oynayıp eğlenmiştim ve tekrar oynayasım vardı.
İlk zamanlarda zorlanıyorsunuz fakat sabrederseniz emin olun alışırsınız. Karşılaştığınız tüm oyuncular da gamepad kullanacağı için eşitlik olacak. Hile ile karşılaşma ihtimaliniz neredeyse yok gibi bir şey konsol üzerinden oynayacağınız için. İlk başlarda çok çok fazla ölüp çok az kill alacaksınız bunu bilerek oynarsanız ve biraz uzun saatler verirseniz (tabii bir yandan acı da çekeceksiniz en azından benim için öyle oldu eğlenmek yerine baya acı çektim.) sonrası çok zevkli, eğlenceli oluyor.Legion'a baktim ama hosuma gitmedi. Battlefield 1 alacagim, Battlefield 5'in de 36 TL olmasi iyi gibi. Ama gamepad ile FPS oyunlari oynamaya alisik degilim zorlanir miyim? Konsolu da yeni aldim.
016
Becerikli
Online icin PS Plus gerekiyor online oynayamam maalesef. Hikayeleri icin alabilirim.İlk zamanlarda zorlanıyorsunuz fakat sabrederseniz emin olun alışırsınız. Karşılaştığınız tüm oyuncular da gamepad kullanacağı için eşitlik olacak. Hile ile karşılaşma ihtimaliniz neredeyse yok gibi bir şey konsol üzerinden oynayacağınız için. İlk başlarda çok çok fazla ölüp çok az kill alacaksınız bunu bilerek oynarsanız ve biraz uzun saatler verirseniz (tabii bir yandan acı da çekeceksiniz en azından benim için öyle oldu eğlenmek yerine baya acı çektim.) sonrası çok zevkli, eğlenceli oluyor.