OverallTaken

Uzman
Merhaba arkadaşlar, yurt dışında bir tanıdığım var. PS5 Pro + 2 kol 35.000 TL (dijital). Slim ise 2 kollu 23.000 TL (diskli). Sizce hangisi alınmalı? 4K QLED televizyonum var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence normal bir kullanıcıya Slim gayet yeter ama sizin durumunuzda Slim çok pahalıya geliyor. Genel olarak bu yurt dışı fiyatları bana fazla geldi. Acaba hangi satıcıdan alıyor ve vergi iadesini hesaba katıyor mu?

Bence normal bir kullanıcıya Slim gayet yeter ama sizin durumunuzda Slim çok pahalıya geliyor. Genel olarak bu yurt dışı fiyatları bana fazla geldi. Acaba hangi satıcıdan alıyor ve vergi iadesini hesaba katıyor mu?

Maalesef tax Free yok kendisi arkadaşım ve Malezya'da. Tax Free olsa 32K olacaktı.

Pro olan zaten 2 TB olarak gözüküyor. Arada 12.000 TL var. Bizim ülkemizde zaten iyi bir 1 TB ona uygun SSD fiyatları malum. Öyle imkan bende olsaydı Pro alırdım.

Farklı ülkeden alınca bir sorun oluyor mu?

Dostum TR fiyatıyla aynı, bence yorma arkadaşını. :LOL:

Bu arada iki konsolu karşılaştırıp "neden alınıp/alınmayacağını" anlattığım konuma göz atabilirsin.

Aynı, Türkiye'de kol + güvenilir bir yerden Pro 42K en az, ayrıca ithalatçı garantili ve 2. Kolla 46k.

Dostum TR fiyatıyla aynı, bence yorma arkadaşını. :LOL:

Bu arada iki konsolu karşılaştırıp "neden alınıp/alınmayacağını" anlattığım konuma göz atabilirsin.

İnceleme güzel sağ ol.