Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Ben pslusa nasıl üye olacağım ya bulamadım internetten.

Buradan ulaşabilirsiniz.
Ben pslusa nasıl üye olacağım ya bulamadım internetten.

Buradan ulaşabilirsiniz.

Çözüm

Buradan ulaşabilirsiniz.
3 tane var. Biri ekstra, diğerleri farklı mı yoksa ekstra mı satın alayım? Bir de Steam'de 110 TL olan oyun, PS'de 215 TL. Hem üyelik alıp hem oyuna fazla para vermek mantıklı mı? PlayStation yerine Bilgisayar mı alayım diye düşündüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam de 110 TL olan oyun, PS de 215 TL. Hem üyelik alıp hem oyuna fazla para vermek mantıklı mı? PlayStation yerine bilgisayar mı alayım diye düşündüm.

Üyelik alırsanız oyunların çoğu bedava oluyor zaten. Paketler arası farklara siteden bakabilirsiniz, size en uygunu hangisiyse onu alırsınız.

İlk sorunuzuda cevaplamak.

PlayStation 5 alacağım. Satıcıda birinde digital yazıyor, birinde standart yazıyor, diğerinde Slim yazıyor. Ne olduğunu anlamıyorum.

Digital olanlarda CD desteği yok. Slim Pro gibi seçeneklerde PS5 türleri. Bütçenize göre internetten de biraz araştırma yaparak istediğinizi alabilirsiniz, zaten hangi PS5 alınmalı gibi bir konu açarsanız sosyalde de yardımcı olurlar.

PlayStation 5 alacağım. Satıcıda birinde digital yazıyor, birinde standart yazıyor, diğerinde Slim yazıyor. Ne olduğunu anlamıyorum.

Digital olanlarda CD desteği yok. Slim Pro gibi seçeneklerde PS5 türleri. Bütçenize göre internetten de biraz araştırma yaparak istediğinizi alabilirsiniz, zaten hangi PS5 alınmalı gibi bir konu açarsanız sosyalde de yardımcı olurlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üyelik alırsanız oyunların çoğu bedava oluyor zaten. Paketler arası farklara siteden bakabilirsiniz, size en uygunu hangisiyse onu alırsınız.
Çoğu oyun derken, animasyon gibi oyunlarsa sıkıntı, içerik görebilseydik keşke. Sniper ghost warrior contant 2 PS de 1400 TL. Steamda 2 dolar 🤔🤔 böyle internetten araştırmayla olmuyor, en iyisi PS kullanan çevremden birinden daha detaylı bilgi alayım ben.

Çoğu oyun derken, animasyon gibi oyunlarsa sıkıntı, içerik görebilseydik keşke. Sniper ghost Warrior contant 2 PS de 1400 TL. Steam'de 2 dolar 🤔🤔 böyle internetten araştırmayla olmuyor, en iyisi PS kullanan çevremden birinden daha detaylı bilgi alayım ben.

Hangilerinin ücretsiz olduğu, hangilerinin psplusa dahil olmadığı sitede belirtiliyor. Biraz baksanız görürsünüz, gayet kaliteli oyunlar var.

Bu sitede belirtilmiş hepsi: