PS Remote Play 8801330D hatası nasıl çözülür?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Stubborn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 219
  • Etiketler Etiketler
    hata kodu

Stubborn

Uzman
İyi Sosyaller dostlar,

Evde PlayStation 5 var ve ben de şehir dışındayken PS Remote Play ile bağlantı kurayım dedim. Evden test ederek çıktım, sorunsuz bağlandım, fakat şu an ne mobil veri ile ne de Wi-Fi ile bağlantı kuramıyorum.

"8801330D" hatası veriyor. Evdeki İnternetim Türk Telekom, mobil hattım Vodafone, Wi-Fi Superbox. NAT tip 2 internet hızlarımda sıkıntı yok, her şeyi açıp kapattım ama yine olmuyor.

8801330D hatasını çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Router'ı Yeniden Başlatın:
- Modem/router cihazınızı kapatın, birkaç dakika bekleyin ve tekrar açın.

2. PS Remote Play Uygulamasını Güncelleyin:
- Uygulamanızın güncel olduğundan emin olun. Play Store veya App Store'dan güncellemeleri kontrol edin.

3. PS5'i Kontrol Edin:
- PS5’iniz açık mı ve internet bağlantısı sağlam mı? Ayarlar > Ağ > İnternet Bağlantısını Test Et bölümünden bağlantıyı kontrol edin.

4. NAT Ayarlarını Kontrol Edin:
- NAT tipinizin 2 olduğunu belirtmişsiniz, bu iyi. Ancak, NAT ayarlarınızı kontrol edip, uygulamanın gerektiği portların açık olduğundan emin olun.
- Genellikle, aşağıdaki portlar açılmalıdır:
- TCP: 9296, 9295
- UDP: 3478, 3479

5. Ağ Ayarlarını Sıfırlayın:
- Mobil cihazınızın veya PlayStation’ın ağ ayarlarını sıfırlayıp yeniden yapılandırmayı deneyin.

6. VPN Kullanıyorsanız Kapatın:
- Eğer bir VPN kullanıyorsanız, kapatmayı deneyin. Bazı VPN'ler bağlantı sorunlarına neden olabilir.

7. Farklı Bir Ağ Deneyin:
- Mobil veri veya farklı bir Wi-Fi bağlantısı üzerinden deneme yaparak sorunun ağdan mı kaynaklandığını kontrol edin.

8. PlayStation Destek ile İletişime Geçin:
- Yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, PlayStation destek ekibi ile iletişime geçmek faydalı olabilir.

Bu adımları takip ederek sorununuzu çözmeyi deneyin. Eğer hala sorun yaşıyorsanız, ek bilgiler sağlayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…