D Dracula Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 1.512 Çözümler 15 Beğeniler 1.227 22 Haziran 2024 #1 Görüntüdeki gibi gözüküyor. Normalde PS4 seçme seçeneği olması gerekiyor ancak yok. PS'deki mağazadan baktığımda ise düz oyun yok, paket paket bir şeyler var. Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2024
Görüntüdeki gibi gözüküyor. Normalde PS4 seçme seçeneği olması gerekiyor ancak yok. PS'deki mağazadan baktığımda ise düz oyun yok, paket paket bir şeyler var. Nasıl düzeltebilirim?
EsatKa Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 4.936 Makaleler 43 Çözümler 73 Beğeniler 4.791 22 Haziran 2024 #2 Ayarlar > Hesap Yönetimi > Lisansları Yenile yapar mısınız? Bu arada PS4’ünüz son sürümünde değil mi?
Ayarlar > Hesap Yönetimi > Lisansları Yenile yapar mısınız? Bu arada PS4’ünüz son sürümünde değil mi?
KS KS D Dracula Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 1.512 Çözümler 15 Beğeniler 1.227 22 Haziran 2024 #3 EsatKa dedi: Ayarlar > Hesap Yönetimi > Lisansları Yenile yapar mısınız? Bu arada PS4’ünüz son sürümünde değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet son sürümde, bunu uygulamadan yapmam gerek değil mi? Bulamadım.
EsatKa dedi: Ayarlar > Hesap Yönetimi > Lisansları Yenile yapar mısınız? Bu arada PS4’ünüz son sürümünde değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet son sürümde, bunu uygulamadan yapmam gerek değil mi? Bulamadım.
EsatKa Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 4.936 Makaleler 43 Çözümler 73 Beğeniler 4.791 22 Haziran 2024 #4 Dracula dedi: Evet son sürümde, bunu uygulamadan yapmam gerek değil mi? Bulamadım. Genişletmek için tıkla... Konsol da bulamadıysanız bi' mobil uygulamaya da bakın.
Dracula dedi: Evet son sürümde, bunu uygulamadan yapmam gerek değil mi? Bulamadım. Genişletmek için tıkla... Konsol da bulamadıysanız bi' mobil uygulamaya da bakın.
KS KS D Dracula Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 1.512 Çözümler 15 Beğeniler 1.227 22 Haziran 2024 #5 EsatKa dedi: Konsol da bulamadıysanız bi' mobil uygulamaya da bakın. Genişletmek için tıkla... Cahilliğimden soruyorum hocam, PS hakkında pek bir bilgim yok ama lisansları yenileyince tam olarak ne oluyor? Format tarzı bir şey mi?
EsatKa dedi: Konsol da bulamadıysanız bi' mobil uygulamaya da bakın. Genişletmek için tıkla... Cahilliğimden soruyorum hocam, PS hakkında pek bir bilgim yok ama lisansları yenileyince tam olarak ne oluyor? Format tarzı bir şey mi?
EsatKa Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 4.936 Makaleler 43 Çözümler 73 Beğeniler 4.791 22 Haziran 2024 #6 Dracula dedi: Cahilliğimden soruyorum hocam, PS hakkında pek bir bilgim yok ama lisansları yenileyince tam olarak ne oluyor? Format tarzı bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Evet, lisansları yeniliyor bir hata vs. olma ihtimaline karşı. Cahillik değil ben de PS'a aşırı hakim değilim.
Dracula dedi: Cahilliğimden soruyorum hocam, PS hakkında pek bir bilgim yok ama lisansları yenileyince tam olarak ne oluyor? Format tarzı bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Evet, lisansları yeniliyor bir hata vs. olma ihtimaline karşı. Cahillik değil ben de PS'a aşırı hakim değilim.
KS KS D Dracula Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 1.512 Çözümler 15 Beğeniler 1.227 22 Haziran 2024 #7 EsatKa dedi: Evet, lisansları yeniliyor bir hata vs. olma ihtimaline karşı. Cahillik değil ben de PS'a aşırı hakim değilim. Genişletmek için tıkla... O zaman bunu yapamam, cihaz benim değil abimin o da bunu sorun edebilir diye düşünüyorum...
EsatKa dedi: Evet, lisansları yeniliyor bir hata vs. olma ihtimaline karşı. Cahillik değil ben de PS'a aşırı hakim değilim. Genişletmek için tıkla... O zaman bunu yapamam, cihaz benim değil abimin o da bunu sorun edebilir diye düşünüyorum...