Detaylar
Kim cevapladı?Uyguna koymadığın sürece hızlı satılması şans işi. Çünkü farklı bir albenisi yok binlerce ilanı var. Uyguna koysan zaten yazanların çoğu ölücü olacak hemen satmak yerine sabırlı olman en iyisi. Türkiye’de düzgün fiyatlandırıldığı sürece satılmayacak bir şey yok ancak sabıra ihtiyacın var.
Ratchet
Yetkin
Uyguna koymadığın sürece hızlı satılması şans işi. Çünkü farklı bir albenisi yok binlerce ilanı var. Uyguna koysan zaten yazanların çoğu ölücü olacak hemen satmak yerine sabırlı olman en iyisi. Türkiye'de düzgün fiyatlandırıldığı sürece satılmayacak bir şey yok ancak sabıra ihtiyacın var.
İlanda ne kadardır duruyor hocam? Şunu unutmayın ama 20K-19K satanlarda var, sizinki zaman meselesi ekstra olarak garantili sıfır ürün 30K-32K falan, yani 25k biraz pahalı gibi.
Kaça koymamı önerirsiniz peki?
Pek hakim değilim piyasa fiyatlarına ancak önce tarihe göre sıralayıp piyasayı aşağı yukarı tart. Güncel fiyatlar nasıl kontrol et, bunları yaparken ilanlara sorulan soruları kontrol et kim ne teklif etmiş? Bunu tüm ikinci el sitelerinde yap hepsine değilde göze çarpanlara baksan zaten fikir sahibi olursun. Ona göre ortalama bir fiyatı sende biçersin aklında. Ya da GTA 6 çıkana kadar bekle çıkışına yakın talep artabilir veya kendinde kullanmak isteyebilirsin. Hızlı satacağım diye zarar etmeni istemem.
Xbox 360E
Üstün
Parasal bir sorunuz yoksa satmayın bence, GTA 6 çıkınca bu sefer geri alamazsınız. Bu sene çıkacak sorun olmazsa.
Ratchet
Yetkin
Parasal bir sorunuz yoksa satmayın bence, GTA 6 çıkınca bu sefer geri alamazsınız. Bu sene çıkacak sorun olmazsa.
GTA'yı sevmnediğim için hiç ilgilenmedim o oyuna dürüst olmak gerekirse. Bir de biraz acelem var bir şey için. Önerileriniz için teşekkür ederim gene de.
Vadbav
Başarılı
Sabrınız varsa ve döviz kuru enflasyon umrumda değil, şimdi 20 ya da 18 alacağıma 1 sene sonra 25 gelir diyorsanız bekleyebilirsiniz ama piyasası yok, cihazın her yerde ulaşılabilir bir seviyede. Ben 1.5 sene önce TR garantili cihazı 21'e 8 ayda zor sattım.Oyun fiyatlarından bir şey alamıyorum. Okuldan dolayı da zamanım yok. E ne yapacağım ben bunu? Sahibinden 25K'ya koydum fakat kimse de almıyor (Yurt dışından geldiği için olabilir mi?)
yusufumm07
Üstün
Fiyat kırmadan zor Ps4 5.500 'e zor sattım 9 10 bine ilan doluydu.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-