ElonXMusk 82
Üstün
- Makaleler
- 1
Yok. Sadece bunları değil. İlk oynayacaklarım ve ana hedeflerim. Yoksa çok oyun oynayacağım.
Yani işte zaten bu paraya Nintendo Switch Lite gördüm. RDR1 boş ver ama diğer oyunlar oynanıyor galiba.PS Vita zamanında pahalı bir konsoldu. O yüzden fazla satmadı ve şuanki fiyatı bundan dolayı çok yüksek. 10 bin lira ne yapacağınıza bağlı olarak vasat veya aşırı pahalı gelecektir.
RDR1 oynayamazsınız. San Andreas Android versiyonu kullanılarak oynanabiliyor ama onun için konsolu modlamanız lazım. FIFA 15 oynarsınız. GTA 3 ve Vice City hakkında bir bilgim yok.
10 bin liraya ikinci el Retroid cihazlar araştırabilirsiniz.
Bunun yerine yine Switch Lite almak çok daha mantıklı oalcaktır.Yok. Sadece bunları değil. İlk oynayacaklarım ve ana hedeflerim. Yoksa çok oyun oynayacağım.
Yani işte zaten bu paraya Nintendo Switch Lite gördüm. RDR1 boş ver ama diğer oyunlar oynanıyor galiba.
Switch Lite çok daha eğlenceli ve iyi bir seçenek olacaktır. Eğer bahsettiğiniz tarzda oyunlar oynayacaksanız Mangmi Air X de bakabilirsiniz ama performans sınırlı gelebilir.
Aslında işte bir el konsoluna bu kadar para verir miyim bilmiyorum. Daha uygun alternatif arıyorum.B
Bunun yerine yine Switch Lite almak çok daha mantıklı oalcaktır.
Zaten elimde bir PS5 var el konsolunu hobi olarak yapmak istiyorum. En iyi konsol o fiyata NS Lite mi?El konsolları artık niş bir market o yüzden 8 bin liranın altına bulmanız zor ki onlar da kötü olur zaten. PS4 alıp telefonunuza yansıtarak da bahsettiğiniz oyunları oynayabilirsiniz eğer mantıksız buluyorsanız.