PS Vita nasıl bir konsol?

ErlikÇağlar

Üstün
Makaleler
7
Yer
Iwatodai, Gekkoukan Lisesi Yurdu
Yakın zamanda bir PS Vita aldım. İlk PS Vita'm oldu. Cihaz çok güzel fakat, CFW ve Homebrew PSP'ye göre daha zor gibi geldi bana. Oyunlar falan çok güzel. Sizce nasıl alet?

Yakın zamanda bir PS Vita aldım. İlk PS Vita'm oldu. Cihaz çok güzel fakat, CFW ve Homebrew PSP'ye göre daha zor gibi geldi bana. Oyunlar falan çok güzel. Sizce nasıl alet?
Oyun kütüphanesi çok zayıf.

PS Vita modern telefonların ilk öldürdüğü cihazlardan biri. iPhone ile başlayan devrim bu kadar büyük sonuçlar doğurmasaydı belki Ps Vita bir switch olabilirdi.

PS Vita modern telefonların ilk öldürdüğü cihazlardan biri. iPhone ile başlayan devrim bu kadar büyük sonuçlar doğurmasaydı belki PS Vita bir switch olabilirdi.
Bilmiyorum, bence bir GTA, adam akıllı GoW oyunları, LocoRoco 3, Patapon 4 ve Persona 3 Fes portu falan çıksaydı başarabilirdi.

PS Vita güzeldi ama çıkış yılı hatalıydı, o zamanlar kimse el konsoluna ihtiyaç duymuyordu ve istemiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…