Sadece köyde mi uzunyola giderken, hastanede biyerde beklemen gereken durumlar olduğunda. Anam rahmetli son 5 senemiz hastane gitgeliyle geçti kemoterapi almasını (2-2,5 saat) beklerken vitayla vakit geçiriyodum.
Sadece köyde mi uzunyola giderken, hastanede biyerde beklemen gereken durumlar olduğunda. Anam rahmetli son 5 senemiz hastane gitgeliyle geçti kemoterapi almasını (2-2,5 saat) beklerken vitayla vakit geçiriyodum.
Fat vitalarda drift görülme olasılığı kaç diye baktım yüzde 2-5 arasıymış. Arkadaşın aldığı da fat zaten. Slim olsa neyse onda yüzde 15 üzeriymiş drift olasılığı. Yüzde 3'lük olasılıktan da en büyük sorun diye bahsetmek ayıp cidden.
Fat istisnai lakin slimlerde oldukça yüksek ayrıca Fat'de de eski OLED'in sorunları mevcut kötü cihaz demiyorum zaten parasına göre kötü.
Moral bozmayla alakası yok bu arada alma demedim etmedim koleksiyon yapabilir tabii ki ama alınacak cihaz olmadığını düşündüğümden sadece kendi görüşümü belirttim. İnsanların görüşüne göre her şeyi seçersek baştan problem zaten.