Köyde falan çok sarar aslında bence.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Tamamdir. Ben kararimdan memnunum. Hevesim o kadar da kirilmadi acikcasi. AAA oyun oynamaktan baska bir oyun kulturleri yok ne de olsa cogunlugun.O youtuberler övmeye başlamadan çok önce artmaya başlamıştı cihazın fiyatı.
Sen konsolu kır oyunları at oynamaya başla o zaman alacan zevki. Bizim millet heves kırmaya meraklıdır, boşver.
Kenichi
Uzman
Sadece köyde mi uzunyola giderken, hastanede biyerde beklemen gereken durumlar olduğunda. Anam rahmetli son 5 senemiz hastane gitgeliyle geçti kemoterapi almasını (2-2,5 saat) beklerken vitayla vakit geçiriyodum.
Başın sağ olsunSadece köyde mi uzunyola giderken, hastanede biyerde beklemen gereken durumlar olduğunda. Anam rahmetli son 5 senemiz hastane gitgeliyle geçti kemoterapi almasını (2-2,5 saat) beklerken vitayla vakit geçiriyodum.
erdym
Üstün
Fat vitalarda drift görülme olasılığı kaç diye baktım yüzde 2-5 arasıymış. Arkadaşın aldığı da fat zaten. Slim olsa neyse onda yüzde 15 üzeriymiş drift olasılığı. Yüzde 3'lük olasılıktan da en büyük sorun diye bahsetmek ayıp cidden.
Fat istisnai lakin slimlerde oldukça yüksek ayrıca Fat'de de eski OLED'in sorunları mevcut kötü cihaz demiyorum zaten parasına göre kötü.
Moral bozmayla alakası yok bu arada alma demedim etmedim koleksiyon yapabilir tabii ki ama alınacak cihaz olmadığını düşündüğümden sadece kendi görüşümü belirttim. İnsanların görüşüne göre her şeyi seçersek baştan problem zaten.