Makaleler
23
PS2'nin emulasyon gucu vasat. Kendi oyunlari disinda kullanmayacagim bir konsol. R36S bile PS1 oyunlarini mukemmel sekilde calistirirken PS2 bunu yapamiyor. Sadece kendi oyunlari icin alinacak bir konsol. Elinizde PS3 varsa kesinlikle PS3 ile PS2 oyunlarini emule edin. Retroarch destegi de mevcut. Benim gibi Popstarter veya Popsloader'dan PS1 emulasyonu yapacaksaniz avucunuzu yalarsiniz. Oyun ya siyah ekran hatasi verecek ya da siklikla 5 FPS'e kadar FPS dusmesi yasayacaksiniz. Peki ya elinizdeki tek konsol PS2 ise? Ve PS3 alacak durumunuz yoksa ne yapmalisiniz? Cevap basit. Trendyol, Hepsiburada gibi yerlerden klon bir R36S aliyorsunuz 1.700 - 1.800 TL civarina. Sorunsuz bir sekilde PS1 oyunlarinizi R36S ile oynayabilirsiniz ekstra zahmete girmeden.

PS1, PS2, PS3, PS4, PS5 bütün konsollar var. PS1 ve PS2'nin göz kısmında sorun olduğu için CD çalıştıramıyorum. Tamirci bulamadım bulsam yaptıracağım ama benim en favori konsolum PS1. PS1'de birkaç favori oyunum var.

Zaten PC tarafında PS oyunları emulatör ile oynanmaz. Konsol oyunları konsolda oynanır emülatörde değil.

PS1, PS2, PS3, PS4, PS5 bütün konsollar var. PS1 ve PS2'nin göz kısmında sorun olduğu için CD çalıştıramıyorum. Tamirci bulamadım bulsam yaptıracağım ama benim en favori konsolum PS1. PS1'de birkaç favori oyunum var.

Zaten PC tarafında PS oyunları emulatör ile oynanmaz. Konsol oyunları konsolda oynanır emülatörde değil.
Tamirci bulsan bile cihaz parasindan fazlasini isterler. İyi biliyorum bunu. Cunku ben tamirci buldum. Konsolu 500 TL'ye aldim. Adam tamiri icin 1.700 TL istedi. Degmez. 3 konsol parasi istedigi adam bildigin. O yuzden elindeki konsollari yaptirmak yerine goz performansi daha iyi ve daha uzun omurlu bir cihaz bulursun. Bu arada ben oyunlari SD kart adaptoru olan MX4SIO ile oynuyorum. CD ile falan ugrasamam. Degecek dert degil. Goz performasi zamanla dusuyor, CD'ler cizildigi icin oyunu okumasi daha uzun suruyor falan. Dijital olarak edinmek daha mantikli. PS3 varsa PS1 oyunlarini pkg formatinda PS3 ile oynarsin. PS2 oyunlarini da PS2 cok guzel calistiriyor. Ben de PS4 olsaydi PS2 ile ugrasmazdim acikcasi.